Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kraina Czarów w fazie projektów

Kraina Czarów w fazie projektów

agatanowa 13:34, 11 sie 2013

Alka, świetnie, bomba, konsekwentnie!!!!!!!!!! A powojnik na drzewie rozwala!
No i super obudowany śmietnik. Teraz to świetnik. Będzie na nim jakieś pnącze pewnie?
reni 13:37, 11 sie 2013

Witaj... no muszę powiedzieć, że napracowałaś się... zmiany super, pozdrawiam
Loosiuu 14:57, 11 sie 2013

Świetne zmiany O niebo lepiej!
aleksandra_g 15:24, 11 sie 2013

no pięknie wyciągasz potencjał tego co było! jestem pełna podziwu! cudownie! a będzie jeszcze piękniej kawał dobrej roboty!
beta 16:27, 11 sie 2013

Ale pieknie Alicjo!!!!...niesamowite zmiany...i jaka konsekwencja w działaniu...brawo

na obudowę kosza też zwróciłam uwagę...bardzo fajnie wygląda....ja też musze coś pomysleć nad swoim koszowiskiem

pozdrawiam i czekam na kolejne odsłony ogrodu
Matka 16:50, 11 sie 2013

nom, fajne zmianya płotek przed psiaczkiem?bo nie doczytałam
regli 22:50, 11 sie 2013

Ślicznie Normalnie nie to samo miejsce. Brawo niesamowita kobieto I co najważniejsze: od początku do końca Twoje własne dzieło.
polinka 07:01, 12 sie 2013

Wow Zachwycam się wszystkim. Już jest fantastycznie a w następnym roku jak się rozrośnie to będzie idealnie. A sznureczki to przed psiakiem?
AlicyaLK 10:52, 12 sie 2013

Dzięki Wszystkim za miłe słowo Przyznam, że póki co też jestem z efektu zadowolona... żałuję, że urlop się skończył i nie mogę dalej działać, ale może to i dobrze... będę miała świeże spojrzenie

Bogda, Polinko, tak, sznureczki na psa... niestety mam takiego, co tratuje wszystko co ma na drodze Pachołki pod nowe ogrodzenie na stałe już są, ale jeszcze trzeba to wszystko pomalować i zbić... może w weekend już stanie Niestety póki co nie mogę się cieszyć takim otwartym ogrodem... psa wzięliśmy już dorosłego, dużo się już nauczył, ale niestety jak widzi drugiego psa, to o wszystkim zapomina i biegnie na oślep no cóż taki jej urok

Agata, Twój 'świetnik' zrobił furorę już teraz to będzie jego nazwa własna eM bardzo się ucieszył

Betko, mam nadzieję, że kolejne odsłony będą w miarę niedługo i że będzie równie konsekwentnie

Reniu, moje własne z dużą pomocą eMa w kwestiach ciężkich kto by mi chodniczki robił i murki odnawiał

Alex, przyznam się, że aż do tego urlopu zaglądałam do innych ogrodów i patrzyłam, że kwiaty kwitną, że słonecznie tak i w ogóle... a u mnie te drzewa i cień ale przy tych upałach mój ogród stał się idealny... Nie było za gorąco... spokojnie nawet mogłam pracować... polubiłam mój cień... a jak chcę słońce, to jest jedno takie miejsce, gdzie słońce jest cały dzień.... Tak więc stwierdziłam, że nie ma co na siłę udawać, że nie mam cienistego ogrodu,a mam wrażenie, że do tej pory trochę tak chciałam zrobić
polinka 11:01, 12 sie 2013

Ala spokojnie, może kiedyś się psinka nauczy, gdzie wolno a gdzie nie. Pamiętasz u mnie ile czasu miałam sznurki? Fakt, nie wygląda to efektownie ale przyniosło rezultat Dzisiaj od czasu do czasu muszę przypomnieć mojemu Budrysowi gdzie jego teren ale już nic nie niszczy.
Pozdrawiam i życzę spokojnego poniedziałku