Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kraina Czarów w fazie projektów

Kraina Czarów w fazie projektów

aleksandra_g 19:50, 12 sie 2013

ja od tego ruchu (na tarasie zresztą) mam kontuzję małą bo mi ze stopy ciało obce wycinali i nie mogę chodzić ani nic nie mogę i moja frustracja narasta ;( a zakupy przyniósł kurier i stoją i patrzą się na mnie z tych małych doniczek i błagają, żebym je już posadziła ;(
kasiek 20:26, 12 sie 2013

Witam Rodaczkę,
widzę fajne zmiany - faktycznie osłona na śmietnik super, nowoczesny styl ogrodu świetnie komponuje się z nowoczesną bryłą domu
AlicyaLK 10:05, 13 sie 2013

aleksandra_g napisał(a)
ja od tego ruchu (na tarasie zresztą) mam kontuzję małą bo mi ze stopy ciało obce wycinali i nie mogę chodzić ani nic nie mogę i moja frustracja narasta ;( a zakupy przyniósł kurier i stoją i patrzą się na mnie z tych małych doniczek i błagają, żebym je już posadziła ;(

ohh no to leżymy i odpoczywamy ale wiem, jakie to może być denerwujące... Współczuję
AlicyaLK 10:05, 13 sie 2013

kasiek napisał(a)
Witam Rodaczkę,
widzę fajne zmiany - faktycznie osłona na śmietnik super, nowoczesny styl ogrodu świetnie komponuje się z nowoczesną bryłą domu

Dzięki Kasiek za miłe słowo
AlicyaLK 10:16, 13 sie 2013

No i jednak nadaję się na leczenie
Pojechałam wczoraj po pracy do CO tak zobaczyć tylko i nie chciałam z wyjść! Wszystko chciałam kupić! ehhh no ale powstrzymałam się do mojej listy roślin

Tak więc jestem właścicielką pięknej Anabellki kilku nowych żurawek, które wzięłam do towarzystwa żurawkom od Reglinki aaaa i winobluszcz jeszcze kupiłam, jakąś inną odmianę i kilka wrzosów do doniczek.
Ale chcę tam wrócić!! Zdjęcia będę robić dziś jeśli nie będzie padać, to jutro rano wrzucę
Co za uzależnienie
agatanowa 10:22, 13 sie 2013

Hehe

Mój mąż powiedział, że jeszcze nigdy nie widział mnie takiej szczęśliwej, jak ostatnio w szkółce u grąbczewskich. Nawet filmik nakręcił.

A, i jeszcze powiedział, że głowa mi się o mało nie urwała, bo nie wiedziałam, w którą stronę patrzeć, a nie da się w każdą jednocześnie.
AlicyaLK 10:42, 13 sie 2013

haha mój się wczoraj śmiał, żeby kasę zablokowali, bo ile bym nie miała to wydam u nich
Ale on się chyba wkręca... bo chodzi sam po tym centrum i tylko mnie woła i pokazuje, co mu się podoba i czy nie da się tego gdzieś u nas wkomponować Bo do kompozycji się nie miesza, ale składa zamówienia do czosnków i tulipanów doszły trzmieliny na pniu haha
dorotka_z 15:53, 13 sie 2013

Piękne zmiany. Będę podgladać
AlicyaLK 17:13, 13 sie 2013

dorotka_z napisał(a)
Piękne zmiany. Będę podgladać

Dzięki Dorotka za odwiedziny, a Ty zakładasz swój wątek??
gusiarz 21:39, 13 sie 2013

Ala - a co to za CO??? Ty mi tu powiedz jak na spowiedzi... szukam hakone żółtej...(i nie tylko hakone )
Jak dla mnie CO to centrum ogrodnicze - ale które w Kraku?