Wiesz, u mnie problem taki, że mam działkę narożną i ona biega do innych psów, co chodzą na spacery... zasuwa tak, że na zakrętach czasem nie wyrabia ale przecież nie zabronię jej biegać do innych psów... jakbyśmy mieli działkę z sąsiadami z obu stron i zacisznym ogrodem, to problemu by nie było, bo tak to ona nie depcze roślinek Ale co tam... postawimy solidny płotek i może stać
Ale u Ciebie zmiany . Fajnie, w moim guście, nowocześnie, mało kwiatów .
No i pomieszczenie na śmietnik wymiata - powiesz mi coś o nim więcej ? Bo widzę gdzieś się przwinał temat smietników ....
Witam Mirelko u mnie Nie ma u mnie za dużo kwiatów, ale będą na wiosnę, bo eM chce tulipany i czosnki ozdobne... no co zrobić... tyle pracuje i bez gadania krawężniki stawia, świetniki buduje, to chociaż kffiatek się mu należy
jest tyle roślin pięknie kwitnących w cieniu, że na pewno coś pięknego wymyślisz a przynajmniej nie musisz latać z wężem dwa razy dziennie, nie taki zły ten cień
ps. ja tez kocham czosnki. Swoje kupiłam w zeszłym roku w Lidlu i jestem zachwycona. Musze dokupić więcej ((prawdę powiedziawszy myślałam, że z jednego powstanie cała główka którą będzie można rozsadzić ).
Mój na szczęście nie ma takich zachcianek. On raczej nie lubi kwiatów a systematyczne spacery u Kapisa i moje zachwyty nad trawami uruchomiły i w nim miłość do ozdobnych traw .
Mój też nie miał zachcianek... teraz mu się tak zaczęło... i jak jedziemy gdzieś to tylko pyta, co to za roślina, a ta, a ta? haha No i ostatnio zgłosił zachciankę na czarne tulipany i czosnki... może być... nie wiem, gdzie je posadzę, ale co tam....
Świetnik obfotografuję i wrzucę... zrobiony jest z listewek o boku 2 cmx2cm... część mieliśmy ze znaleziska, czyli zostały znalezione przy okazji porządkowania blaszaka, a część musieliśmy dokupić w castoramie... Na razie nie ma drzwiczek, ale będą i takowe. Całość jest przymocowana do belek 5cmx5cm... Pomalowany zostanie na brąz, czyli taki kolor jak wszystkie elementy drewniane w ogrodzie i puszczony zostanie na niego bluszcz...ale nie chcę, żeby został w całości pokryty pnączem, tak więc będę go musiała ostro ciachać