Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działka, która kiedyś (może) będzie ogrodem

Działka, która kiedyś (może) będzie ogrodem

regli 16:14, 30 lip 2013

Odmachuję
My dzisiaj odbyliśmy wizytę w Katowicach (szpital). Tyle co wróciliśmy. Mój komputer wczoraj padł, więc póki nie będzie zastępstwa, to na O. tylko z doskoku. Aluś, trzymam kciuki za udane działania urlopowe. Ja może jeszcze dzisiaj coś dziubnę, a jutro zaś koszenie
AlicyaLK 09:26, 31 lip 2013

Ohhh no to średnia wizyta w Katowicach Mam nadzieję, że to nic poważnego skoro jednak jesteś na forum. Wczoraj niestety miałam lenia tzn. skończyło się tylko na doglądaniu robotników w domu... ale dziś już ładniejsza pogoda, tak więc teraz poranna kawa, a następnie porządkowanie w ogrodzie Trzymaj się cieplutko!
regli 10:14, 31 lip 2013

Wizyta w szpitalu standardowa (znaczy kontrolna). Kiedyś jeździliśmy do Szczecina (500 km), więc teraz mamy luzik, bo tylko jakieś 190 km
Komputer M. wczoraj odgrzebał, ale chyba jakoś tak awaryjnie uruchomił, coś tam jest do wymiany, ale póki co działa
Ja wczoraj nawiozłam trochę ziemi na gruzowisko, ale wolno mi to idzie, bo wybieram z kompostownika A chyba i tak mi braknie. Dzisiaj mam trochę pracy w domu, syn obiecał skosić trawę, więc może jakimś późnym popołudniem znowu coś grzebnę.
kitek81 13:17, 31 lip 2013

hejka
dzięki za odwiedzinki u mnie i wopadam z rewizytą!
widzę, że też zmagasz się z planem działki! Ty jesteś większa szczęściara, bo widzę, że znalazłaś jakąś dobrą duszyczkę, która pomoże Ci w projektowaniu ja niestety nie mam tego szczęścia
będę zaglądać i podziwiać ogrodowe rewolucje, którę już się rozpoczęły
aaa i zdrówka dla chłopaków, bo coś chorują i gratulacje dla męża za piękne foto!
pozdrawiam
kitek81 10:31, 02 sie 2013

witam i zostawiam pozdrowienia i życzę miłego weekendu
a co u Ciebie? jak dzieciaki?
atena35 10:42, 02 sie 2013

Miłej pracy
regli 11:21, 02 sie 2013

Kasiu, u mnie powolutku. Niestety. Ciągle są inne sprawy, do tego wakacje, więc i czas dla dzieci też potrzebny. Dzisiaj popołudniu jedziemy oglądać mistrzów tresury psiejskiej Znowu z pracy w ogrodzie nici. A problemy zdrowotne u dzieci, to tak na stałe, więc mamy wzloty i upadki. Dla nas jest to już normalka i codzienność
Tosiu, dziękuję i niezmiennie podziwiam Twój zapał
kitek81 11:54, 02 sie 2013

u nas też się szykuje przestój z pracami, bo rodzinka z niemiec do nas przyjeżdża, więc trzeba im będzie towarzystwa dotrzymać, chociaż m pewnie i tak pójdzie coś podłubać
miłego weekendu życzę i pozdrawiam serdecznie :*
kitek81 10:38, 08 sie 2013

hejka
i dalej cisza w ogrodowych sprawach oj dzieciaczki dają pewnie w kość, a i pogoda iście afrykańska, więc nie ma co iść robić w ten skwar!
pozdrawiam :*
regli 12:38, 08 sie 2013

Cisza Ograniczam się do podlewania, choć i tak mam wrażenie, że niewiele to daje. A poza tym, to szybki obiad, ogarnięcie chałupy i do wieczora nad wodą