Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Leśne Wzgórze

Leśne Wzgórze

Jag_58 15:25, 14 maj 2014

Mathildis napisał(a)

przez jakiś czas chodziłam z małym wiaderkiem i faktycznie narzędzia mniej się gubiły, ale denerwowało mnie to że wiaderko ciągle się przewracało, myślę, że koszyk będzie idealny - mieści się w nim to wszystko co zwykle jest mi potrzebne podczas prac w ogrodzie, bo niby idę wyrywać chwasty, ale zaraz okazuje się że trzeba coś przyciąć podwiązać..... i muszę lecieć 200 metrów do szopy.... albo nie lecę bo mi się nie chce
Powodzenia z poszukiwaniem sekatora - pewnie najprędzej się znajdzie jak kupisz nowy

Matylda święta racja ,ja chodzę po ogrodzie z taką dość sztywną torbą gdzie mam narzędzia i telefony ,bo mnie też się nie chce biegać do garażu czy szopki ,a o ilości zgubionych sekatorów to już nawet nie wspominam budki ,rewelacja ,nie jak mój wychodek ciekawe kto te apartamenty pierwszy zajmieKoszyczki myślę że się sprawdzą
anna_g 15:35, 14 maj 2014

Mathildis napisał(a)

przez jakiś czas chodziłam z małym wiaderkiem i faktycznie narzędzia mniej się gubiły, ale denerwowało mnie to że wiaderko ciągle się przewracało, myślę, że koszyk będzie idealny - mieści się w nim to wszystko co zwykle jest mi potrzebne podczas prac w ogrodzie, bo niby idę wyrywać chwasty, ale zaraz okazuje się że trzeba coś przyciąć podwiązać..... i muszę lecieć 200 metrów do szopy.... albo nie lecę bo mi się nie chce
Powodzenia z poszukiwaniem sekatora - pewnie najprędzej się znajdzie jak kupisz nowy

Już dawno kupiłam - też tak myslałam i nic A z tym bieganiem ciągle po nowe narzędzia to też tak mam Potem wokół mnie jest wszystko od wideł, przez łopaty, sekatory po nożyczki i sznurki
Sebek 16:10, 14 maj 2014

Też mam koszyczek na narzędzia Ale i tak często wszystko ląduje gdzie indziej.... Raz odkopałem łopatkę po dwóch latach, gdy przesadzałem róże
Alisonek 17:23, 14 maj 2014

Ptasie domki super, na wiosnę będzie wojna o lokum, bo wszystkie skrzydlate będą chciały tam mieszkać koszyczki się sprawdzą na pewno!
Juzia 18:13, 14 maj 2014

Ale wille! Chyba na jakąś ptasią arystokrację czekasz

Rudej zostawiam orzeszka!
admete 18:52, 14 maj 2014

Hej ja tak na szybcika
Siedzę w bylinach szukając roślin do mnie.

Nie wiem czy znasz (ja jeszcze nie ) ale mnie się spodobała i warunkami pasuje do lasu/półcienia

więc zostawiam

http://roslinowo.pl/jarzmianka-wieksza-rubra-astrantia-major

Teraz będę Ci szukała kolorów do ogrodu hahahahaha
admete 18:53, 14 maj 2014

Fajne zakupy
Mala_Mi 19:42, 14 maj 2014

Mam niedoczas.. wiec nie wszytko.. ale na wiewiórki sie załapałam I na domki i na koszyki... ja dziś pół godziny szukałam łopatki... wykopywałam koleżance siewki i korzystałam z dwóch rożnych i potem amba.... a w moim gąszczu znaleźć.. to jak szukać igły

I taka trawa w lesie.... ależ masz ręke do niej..
Mathildis 21:25, 14 maj 2014

Jag_58 napisał(a)

Matylda święta racja ,ja chodzę po ogrodzie z taką dość sztywną torbą gdzie mam narzędzia i telefony ,bo mnie też się nie chce biegać do garażu czy szopki ,a o ilości zgubionych sekatorów to już nawet nie wspominam budki ,rewelacja ,nie jak mój wychodek ciekawe kto te apartamenty pierwszy zajmieKoszyczki myślę że się sprawdzą

Koszyka dość długo szukałam - zależało mi żeby nie był zbyt wysoki a odpowiednio długi i szeroki - no i oczywiście musiał mieć dość mocną rączkę
Budki na prawdę są solidne a na lokatorów jeszcze poczekają - jako dobry deweloper muszę je jeszcze wykończyć - kupić kawałki gontu i pokryć nim daszki....
Mathildis 21:32, 14 maj 2014

anna_g napisał(a)

Już dawno kupiłam - też tak myslałam i nic A z tym bieganiem ciągle po nowe narzędzia to też tak mam Potem wokół mnie jest wszystko od wideł, przez łopaty, sekatory po nożyczki i sznurki

Ja 3 miesiące szukałam smyczy-linki dla psa - znalazła się 2 dni po tym jak kupiłam nową..... Myślę, że u mnie koszyk zda egzamin... co prawda łopata się tam nie zmieści, ale reszta jak najbardziej