Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Leśne Wzgórze

Leśne Wzgórze

Iwk4 15:34, 01 gru 2014

Śliczne gwiazdki zobaczyłam. I najważniejsze, że dziecko z mamą robiło Pozdrawiam
Mathildis 19:11, 01 gru 2014

renatamama3 napisał(a)
Fajne, prace ręczne ,podobną gwiazdę w tamtym roku ,synuś podarowała nam na mikołaja .Dziś idę trzeci raz na takie prace ręczne do szkoły moich chłopaków ,tworzymy z kobitkami ,a od wczoraj to sprzedawałyśmy i poszło sporo więc mus dorobić i zbierać grosiki na dzieciaki .
ps,ale wiewióry będą mieć wypas .

Mamy z synkiem tyle planów przed świętami, że nie wiem kiedy wszystkie zrealizujemy Gwiazdki są też częściowo do szkoły - młody z koleżanką mają funkcję "redaktorów gazetki" i maja zająć się wystrojem całej klasy i gazetki... na plastyce i technice zamiast ciekawych prac ręcznych malowanie i rysowanie więc na pomoc ze strony reszty klasy nie ma co liczyć...

aga_pe napisał(a)
Ania ale pikne te gwiazdki. Poproszę krok po kroku. Jeszcze takich nie widziałam....cuuuuudo!

OK jutro stworzę instrukcję
Jak mi miło, że się podobają u nas będą wisieć w oknach - bo one duże są 25-27cm, a można zrobić większe i z większą ilością pasków.

Jagodaa napisał(a)
Ania, masz przepis na te gwiazdki, bo śliczne są! Może bym sobie takie też zrobiła? Żeby nie było, że ja już tak kompletnie nic na te Święta... .

j.w.
polinka 19:14, 01 gru 2014

I ja czekam na przepis Cały czas nie mam pomysłu co dać w okna...
Pawlus 19:21, 01 gru 2014

Chętnie zobaczę jak się to robi. W tym roku do złotych i srebrnych bombek mam ochotę dodać kilka białych akcentów.
Mathildis 19:41, 01 gru 2014

Iwk4 napisał(a)
Śliczne gwiazdki zobaczyłam. I najważniejsze, że dziecko z mamą robiło Pozdrawiam

Tak fajnie spędziliśmy niedzielę

Sebek napisał(a)
Gwiazdy wymiatają Cudne !

Nie myślałam, że taką furorę zrobią
Mathildis 20:34, 01 gru 2014

Mala_Mi napisał(a)

Oj aby sie spełniło....
Gwiazdki papierowe fajniusie Też czekam na przepis, pora zacząć sie uczyć takich różnych.. wnusio szybko rośnie.. na razie zaglądamy do świata zabaw.. by pobawił się kulkami i innymi zabawkami których w domu nie ma. Ha, ha, ha.. a naprawdę to pretekst bo w tym czasie i w tym samym budynku rodzice grają w squasha
A grzybki wszystkie są jadalne... tylko niektóre jeden raz

z serca było (gdzieś tę moją wypowiedź dorwała, przecież dawno to pisałam i nie pamiętam czy u Ciebie czy u mnie???)
Ja zawsze żałowałam, że w mojej okolicy nie było takiego ośrodka w którym połączone byłyby atrakcje dla dorosłych i dzieci... dopiero od niedawna mogę z młodym jeździć na wspólne basenowanie, wycieczki rowerowe itd. wcześniej ciągle był za mały ...
Mathildis 20:38, 01 gru 2014

polinka napisał(a)
I ja czekam na przepis Cały czas nie mam pomysłu co dać w okna...

Pawlus napisał(a)
Chętnie zobaczę jak się to robi. W tym roku do złotych i srebrnych bombek mam ochotę dodać kilka białych akcentów.

ale mnie motywujecie
wskoczę jeszcze do kilku ogrodów i przygotuję dziś paseczki, aby jutro relacja sprawnie poszła
Jagodaa 20:42, 01 gru 2014

czekamy!
Mathildis 20:47, 01 gru 2014

Dziś nie dam rady zrobić, sfocić i wrzucić jutro wieczorkiem będzie
Madzenka 21:31, 01 gru 2014

Niesamowite te Twoje gwiazdki. Pisze się na instrukcję, bo przydałoby się fajnie okno kuchenne przyozdobić