Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogólne, ogrodnicze wskazówki w projektowaniu i realizacji ogrodów zamkn.
hm... a drzewo jakieś?Ania Ogród to życie
Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogólne, ogrodnicze wskazówki w projektowaniu i realizacji ogrodów zamkn.
hm... a drzewo jakieś?Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogólne, ogrodnicze wskazówki w projektowaniu i realizacji ogrodów zamkn.
Witam proszę o poradę czym najlepiej wyłożyć folię, pomiędzy roślinami? Zastanawiam się nad korą lub drobnym kamyczkiem - a może mam ktoś jakieś inne propozycje.Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogólne, ogrodnicze wskazówki w projektowaniu i realizacji ogrodów zamkn.
Szmatę najlepiej wyrzucić i wtedy dać korę. Rośliny pod folią zmarnieją.Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogólne, ogrodnicze wskazówki w projektowaniu i realizacji ogrodów zamkn.
Witam serdecznie.Jam mam korą wysypane między iglakami , wczesniej położyłam agrowłókninę ale niestety chwasty i tak czasem się pokazują. Mimo to nie wyrzucam włókniny tylko dosypuje kory po kazdej zimie na wiosnę . Kora bedzie wysychać i skruszać się . Ale w ten sposób zakwasza glebę co jest bardzo istotną sprawą dla większości . Polecam korę - będzie pasować do tej wikliny na brzegu rabatyInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogólne, ogrodnicze wskazówki w projektowaniu i realizacji ogrodów zamkn.
Pani Danusiu chciałabym wzdłuz ogrodzenia posadzic kilka drzew aby stanowiły tzw. przegrode od sasiada i nie były nudną ścianą Zakupiłam 2 sztuki choiny kanadyjskiej , pózniej myslałam o żywotniku zabrina 3 sztuki , grujecznik i na koncu cyprysik nutkajski pendula . W jakich odległościach sadzić te drzewa od siebie?Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogólne, ogrodnicze wskazówki w projektowaniu i realizacji ogrodów zamkn.
Potrzebuję waszej pomocy . Nie mam pomysłu jak dokończyć rabatę .Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogólne, ogrodnicze wskazówki w projektowaniu i realizacji ogrodów zamkn.
Na moim dereniu zauważyłam dzisiaj na listkach bardzo dużo malutkich robaczków, jakby jajeczek. Co to może być????Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogólne, ogrodnicze wskazówki w projektowaniu i realizacji ogrodów zamkn.
Witam,Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogólne, ogrodnicze wskazówki w projektowaniu i realizacji ogrodów zamkn.