Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Luki 14:46, 19 sty 2014

Najbardziej boli to, że ten bukszpan np kosztował mnie 6zł i 5 lat cięcia, a pamiętam jak tata mówił, że kupi 30 do cięcia.... no ja to tylko wyśmiałem Teraz mogę się śmiać z samego siebie

malgorzata_s... 14:55, 19 sty 2014

Luki przecież ty wtedy dzieciak byłeś Mając naście lat to 5 lat to wieczność Wszystko ma być już albo najdalej za tydzień
Nikita 16:36, 19 sty 2014

Pozdrawiam Łukaszu i zaglądam co słychać. Bukszpanek śliczny taki równiutki, idealny. Czytałam, że ciąć bukszpany i iglaczki lubisz.....zamierzam na wiosnę kupić jakieś 20 kulek bukszpanowych to zapraszam z sekatorem do mnie....Pozdrawiam cieplutko
Luki 22:01, 19 sty 2014

Bukszapny ciacha się najprzyjemniej więc moge hurtem
Również pozdrawiam.
Luki 22:13, 19 sty 2014

Przypomniałem sobie dzisiaj, że mam na rabacie posadzone czosnki gladioatory. Szkoda tylko, że przypomnienie wynikło z ich wyjścia na powierzchnie , to chyba rekord.
Znalazłem dzisiaj zagubioną galerie z 2011 roku i nawet ciekawe rośliny miałem
Syla 22:46, 19 sty 2014

Ja również lubię ciachać bukszpany i cisy .... tylko teraz trochę kręgosłup krępuje zwinne ruchy
Mala_Mi 22:48, 19 sty 2014

Luki napisał(a)
Najbardziej boli to, że ten bukszpan np kosztował mnie 6zł i 5 lat cięcia, a pamiętam jak tata mówił, że kupi 30 do cięcia.... no ja to tylko wyśmiałem Teraz mogę się śmiać z samego siebie

Kto nie słucha sie ojca matki - t osłucha sie psiej skóry.
Takie powiedzenie kiedyś było
Nadal aktualne
Też jestem z tych co sie nie słuchali
anna_g 09:36, 20 sty 2014

Luki ja bym zrobiła jeszcze jedną kulkę Powiem Ci że naprawdę fajnie to wyszło - nie przypuszczałabym że z tego co po 1 cięciu było widać wyjdzie takie fajne gęste drzewko. Mnie się podoba i chyba też tak zrobię. Moje tuje nie są stare na razie i brzydkie ale poprowadziłabym je od razu to może doczekam efektu Podobną do tego Twojego "poczochrańca" po cięciu pierwszym też mam, ja bym ją wyrzuciła, ale teść ją lubi to może i ją tak spróbuję przyciachać i puścić na "bałwanka"

Łukasz ja wiem że to pewnie już milion razy było, ale nie pamiętam bo w planach nie miałam... możesz mi podać które żurawki najlepiej rosną na patelni wg Twoich obserwacji (fajnie jakby moglby być w tym jakieś czerwonawe)? pełne słońce w zasadzie cały dzień... I jeszcze chciałam zapytać czy wiesz jaka to jest odmiana - taka zwykła zielona całkiem która kwitnie na czerwono - no i to mi się bardzo podoba

Z góry dziękuję Łukaszu - jak znajdziesz chwilkę to skrobnij Pozdrawiam w deszczowy dzień...
anna_g 09:37, 20 sty 2014

A co do buksika - to jest super. Ja Ci powiem, że podziwiam za te 5 lat cięcia. Nie jestem już za młoda i jak sobie pomyślę, że tyle lat trzeba czekać na efekt to sama chciałabym to przyspieszyć. Ty masz przynajmniej jeszcze czas
Luki 18:34, 20 sty 2014

Sylwia znam ten ból, na szczęście gdy mam więcej wolnych dni i więcej ruchu, kręgosłup się nie odzywa, najgorze jest zimą

Aniu to chyba przez to niesłuchanie taki dziwak ze mnie wyrósł