Aganiu oczywiście przywioze

chociaż te prognozy nie są optymistyczne, ale bardzo chciałbym jechać. Rozchodnika też przywioze, mam w doniczce, ale miernie rośnie to odkopie ze skalniaka ładniejszy
Agato ja również mam żurawki już wybrane w Rudniku, ale właśnie czekałem aż podrosną i niedługo jade sobie odebrać
Ewo bardzo mi miło, że poświęciłaś czas i za pochwały
Ula dziękuje za propozycje

Żurawki tam będą w pewnym układzie, więc musi dojśc tam coś innego. Już pewną koncepcje mam, ale muszę zobaczyć na żywo niektóre rośliny, aby zdecydować, a mam nadzieję, że niedługo kilka ogrodów odwiedze
Marto bardzo mi miło, a takie pochlebiające słowa dają energie, aby było coraz lepiej. Dziękuje.
Żurawki jak dla mnie są najlepszą byliną dodającą koloru na rabatach i mimo ich kilku minusów dla mnie są bezproblemowe, a minusy widać gdy ma się ponad 100 różnych odmian

W tym roku masa nowych liliowców zakwitnie, więc dla dobra zdrowia i snu radzę nie zaglądać

Oczywiście żartuje i zapraszam jak najczęściej.
Mileno bardzo dziękuje. Wyróżnienie skalniaka na prawdę bardzo zobowiązujące

Muszę się postarać, aby nadal wyglądał dobrze, a kilka nowości na niego już mam

Różom ja podziękuje, bo jestem w poważnym konflikcie z tymi osobniczkami, z lawendy na pewno cieszyła byśie siostra i moja mama, ale nie wiem czy dam im taką przyjemnośc