Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sosnowo

Sosnowo

danuta_ 19:33, 20 lip 2012

Gabrysiu milo mi, że zajrzałaś i oczywiście zapraszam w każdej wolnej chwili
Czerwień pysznoglówek jest bardzo intensywna - myślę, że ta ilość powoduje, że kolor jest taki wyraźny.
Natomiast trawnik ..... niestety to moja bolączka - tak na prawdę nigdy nie był zakładany

Aniu asc - ja sobie tez wspominam Ciebie, bo tak jak powiedziałam wcześniej przyjechałam naładowana po spotkaniu bardzo pozytywną energią, która teraz procentuje - wreszcie działam u siebie w ogrodzie
Mam nadzieję, że wszytskie bukszpanki się przyjmą

A ja wczoraj dostałam oczekiwaną przesyłkę od Ani an_tre - pysznogłówka w kolorze różowo - fioletowym Aniu serdecznie dziekuję - nie moge doczekac sie już przyszłego roku, kiedy zakwitnie
Dodam, że paczuszka była bardzo profesjonalnie zapakowana

danuta_ 19:41, 20 lip 2012

Ja naładowana energią od Ani asc ostro dziś działałam w ogrodzie
ściaganie darni pod nową rabatkę

i powiększenie już istniejącej

udało się obrzeża poprzenosić prawie w całości

danuta_ 19:49, 20 lip 2012

Jutro sadzenie, obsypanie korą ... i może ( choc z wielkim bólem) podkrzesywanie sosen

i kolejna zagadką - co tu teraz posadzic?
danuta_ 08:53, 21 lip 2012

Niestety, dziś dzień rozpoczął sie deszczowo, jak nie przestanie to nici z nasadzeniowych planów
A taki zaskroniec wczoraj wylegiwał się w drewutni

marzena 10:48, 21 lip 2012

Danusiu, no to okazała nowa rabata wokół sosen się szykuje - zyczę powodzenia w jej realizacji

...zaskroniec prześliczny i zdjęcia świetne
i co było z nim dalej ? uciekł jak Cię zobaczył ? czy wylegiwał się nadal ?
an_tre 11:00, 21 lip 2012

Danusiu cieszę się, że przesyłka dotarła w dobrym stanie, nie Ci rośnie i cieszy oczy pięknymi kwiatkami a jak zapach? czy Ci odpowiada? pozdrawiam Ania
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
monteverde 11:51, 21 lip 2012

Jakie zmiany Danusiu czy pod sosnami to róże posadziłaś? jakie? będzie ślicznie pozdrawiam
Mala_Mi 12:40, 21 lip 2012

Wooow , ale rozmach....... szkoda, że dziś od rana leje non stop.... szkoda dla prac ogrodowych, bo podlanie ogródka się przyda... pod jodłami to tak już wczoraj było sucho, że łopatki w ziemie nie wbiłam...

A foto zaskrońca śliczne...

Też mam jakieś fioletowe i rózowe pysznogłówki... dam Ci byś powiększyłą kępkę od razu.... trzeba tylko dopasować kolor... do koloru Ani
AniaDS 13:37, 21 lip 2012

Danusiu, ale będzie rabata .
Sporo pracy w to włożyłaś.
danuta_ 14:42, 21 lip 2012

Marzenko, nie dziękuję - coś chyba nie do końca dobrze przemyślałam i czas pokaże jak nasadzenia sobie poradzą..
Zaskroniec ( przyznam widok dla mnie niecodzienny - gęsia skórka podczas sesji zdjęciowej mi towarzyszyła!!!) - po zdiagnozowaniu z kim mam do czynienia nie wiem kto bardziej sie bał - ja czy on, bo jęzorem dawał znać, że mnie widzi a potem leniwie wpełzł pomiędzy poukładane drewno