Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz przydomowy ogródek

Nasz przydomowy ogródek

mira 08:54, 22 lis 2012

hmm - tamta była na tamte czasy dobra, ale ogród potrzebuje zmian

więc teraz masz lepiej - szeroka ładna /ładniejsza/ ścieżka - dużo roslin ładnie ułozonych - jałowiec szlachetny i co najważniejsze myslę że mniej roboty - bo tamte rosliny były sezonowe
jak to Ci się bardziej rozrosnie to dopiero będzie szał - już czekam na zdjęcia 2013

pozdrawiam
aga_k 08:58, 22 lis 2012

mira napisał(a)
hmm - tamta była na tamte czasy dobra, ale ogród potrzebuje zmian

więc teraz masz lepiej - szeroka ładna /ładniejsza/ ścieżka - dużo roslin ładnie ułozonych - jałowiec szlachetny i co najważniejsze myslę że mniej roboty - bo tamte rosliny były sezonowe
jak to Ci się bardziej rozrosnie to dopiero będzie szał - już czekam na zdjęcia 2013

pozdrawiam

Mira ma racje, jest dokładnie tak jak napisała pozdrawiam i życzę miłego dnia
Pszczelarnia 09:07, 22 lis 2012

Zbyszku:
ogród jesienny wypielęgnowany zobaczyłam. Gratuluję wnuczki (chyba przeoczyłam).
A pierogowo się zrobiło - u Hani były też z kaszą gryczaną. Skopiowałam sobie Twoją kulinarną notatkę .
Jak ja się cieszę, że ogród łączy się w taki naturalny sposób z jedzeniem.

Sanok - to są tereny zupełnie mi nie znane.
jotka 09:09, 22 lis 2012

Osiołkowi w żłoby dano,
w jednym owsa w drugim siano ...
Zbyszku, nie chcę skończyć jak ten osiołek u Fredry i od razu powiem, że obie wersje mi się podobają
Każda wersja w innym stylu, więc i nastrój ogrodu inny. Pierwsza wersja radosna, spontaniczna, druga stateczna...
Najważniejsze żeby ogrodnikowi się podobało No i oczywiście Jego Pani
hanka_andrus 10:22, 22 lis 2012

POd kątem prac....zdecydowanie ostatnia wersja....ale......pierwsza ......taka słoneczna!
Gdzieś jednak taki mini kącik w ogrodzie starałabym się znaleźć.Niekoniecznie 10m,może być 1m x 1m

Wnusia rośnie, zdrowa jest,wszystko w normie.Pozdrawiam.
zbigniew_gazda 21:13, 22 lis 2012

Miro , Agatko ,Ewo , Jolu , Haniu - dziękuję za opinie i tak myślałem . Druga wersja to wpływ Ogrodowiska . Jest mniej pracochłonna co dla mnie nie jest bez znaczenia. Już Krysia znajdzie miejsce na kwiaty jednoroczne . Zebrała nasiona astrów i tylko czeka na wiosnę. Wnusia zdrowa i pięknie się rozwija. Wczoraj dostała czapkę od babci zrobioną szydełkiem . No muszę ją pokazać.

kaisog1 21:34, 22 lis 2012

Zbysiu czapka dla Wnusi rewelacyjna! A ogród... hmmmmm w każdej odsłonie ma "to coś" i jest piękny
ka1sia 21:38, 22 lis 2012

Ja podziwiam Twój ogród Zbyszku w każdej wersji, bo on taki czyściutki, zadbany
A Bariego pomiziaj za uszkiem, niech dba o kondycję swojego pana, przyda się na wiosnę
Dla Babci wielkie brawa, czapa super i kolorki śliczne, to się księżniczka wystroi Pozdrawiam, Kasia
zbigniew_gazda 21:40, 22 lis 2012

kaisog1 napisał(a)
Zbysiu czapka dla Wnusi rewelacyjna! A ogród... hmmmmm w każdej odsłonie ma "to coś" i jest piękny

Gosiu dzięki. . A Twój blog fantastyczny i pisz dalej . Pozdrawiam.
Mala_Mi 22:24, 22 lis 2012

Jako, że rabata frontowa, to pasuje by cały rok była ładna.... i z tego powodu wybieram wersję drugą i myślę, że na kwiatuszki sezonowe Krysia znajdzie odpowiednia rabatkę...