Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Puszczykowie

Ogród w Puszczykowie

wietrzyk 00:02, 23 lis 2013

Tylko z chwastami robota taka sama, wyrywasz i wyrywasz, a one wciaz są...
Borbetka 08:47, 23 lis 2013

Aaaaa, tego to nie policzyłam ups!
Posiedziałaś wczoraj ... znaczy dzisiaj . Miłego weekendu Asiu.
Loosiuu 13:18, 24 lis 2013

U mnie też było straszne wygwizdowo. Czasami nadal jest Powoli się to zmienia, bo wszystko rośnie i osłania.
justi 19:17, 24 lis 2013

Joasiu dziękuję za dobre rady A jak się z książką zapoznasz wstaw parę fotek ze środka
Marysia 17:12, 25 lis 2013

Piękne nasadzenia roślinek. Podziwiam dotychczasowe prace i życzę powodzenia w realizacji dalszych planów. Będę podglądała Twój wątek. Pozdrawiam serdecznie.
dominika_rew 17:17, 25 lis 2013

Przyszłam sie przywitać, bo widzę, że prawie sąsiadkami jesteśmy będę zaglądać
Alisonek 22:20, 25 lis 2013

Witam Joasiu, coraz więcej nas Wielkopolanek na O. i dobrze!!!!
Puszczykowo to świetna okolica, i to jak masz usytuowany dom też jest wielkim atutem. Cały wieczór czytałam, aż w końcu przeczytałam cały Twój wątek (młody jakis głodny dziś jest ), i co muszę przyznać otwarcie to zazdroszczę Tobie tych zdjęć z poszczególnych etapów prac, ja jakoś pominęłam ten etap i teraz mi tego brakuje ale jak zacznę od wiosny przemeblowania w ogrodzie to będę fotografować aż będzie się błyskało
podziwiam kanciki, ja jeszcze nie mam czym tego robić, list do św. Miokołaja już wystosowałam i będę czekać
i ściaganie agrowłókniny też przede mną, choć u mnie ona jest tylko pod murem. Dobrze że przed nami zima i można myśleć co dalej z ogrodem i jaki kształt maja mieć rabatki, choć Twoje już sa super.
Pozdrawiam i już dzisiaj zapowiadam, że często będę u Ciebie spacerować po ogrodzie
ANIA 13:04, 26 lis 2013

wietrzyk napisał(a)
Tylko z chwastami robota taka sama, wyrywasz i wyrywasz, a one wciaz są...

Wietrzyku nad tą żywotnością chwastów też często się zastanawiam. One potrafią rosnąć nawet między żwirkiem na macie przeciwchwastowej, brrrrr., a potem korzonkami z siłą natury przebić się przez matę i świetnie umocować w podłożu.
kwiatholandii 06:59, 04 gru 2013

Witaj nie mialam okazji poznac Twojego ogrodu, a tworzysz go naprawde pieknie Tak przejzyscie jak lubie bede podgladala pomysly ps.doczytalam o grujecznikach.moj juz ma 3 lata i teraz jest duzy,ale przez pierwsze r dwa lata przymarzaly mi te cienkie nowe przyrosty i wiosna po prostu byly suche.owinelam go w zeszlym roku na zime i teraz odrosl za wszystkie sezony.potrzebuje duzo wody.mi tez opadly liscie jak Borbetce bo wyjechalam i go nie pidlalam w upalach.
Psps jestesmy prawie sasiadkami, ja mieszkam w okolicach Steszewa
Borbetka 11:47, 29 gru 2013

Asiu, pozdrawiam i życzenia zostawiam.