Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zapach ziemi

Zapach ziemi

Kindzia 09:52, 26 sty 2014

Och...kiedy znowu takie limusie zobaczymy na żywo....

A róża to Alchymist.
Mala_Mi 11:16, 26 sty 2014

Obejrzałam różowości.. poczytałam o ambitnych planach... dasz radę
Milka 13:23, 27 sty 2014

Agnieszka_B napisał(a)

Werbenka kupowana w pobliskiej szkółce jako zwieszająca się . Rok wcześniej kompozycja była różowo- fioletowa . A ostatnio właśnie wypatrzyłam biało czerwoną. Przekonałam się do nich bardzo . Kwitną praktycznie do jesieni w dwóch rzutach z małą przerwą. Lepiej się sprawdzają niż pelargonie. Lepiej znoszą brak wody. A poza tym nie skubię prawię w ogóle przekitłych kwiatów- a ona nie traci na urodzie i nowe pąki zawiązuje na potęgę mimo wszystko. W tym roku znowu je kupię , ale tym razem coś różowo - białego. Gama kolorystyczna tej werbeny jest dosyć bogata.

Co do doniczek , to mnie też przekonują trzy takie same obok siebie

Piękna ta werbena, kto wie może i ja ją do donic dam: dumam co, aby było łądnie, niewymagająco z wodą i skubaniem
Agnieszko pozdrawiam, pokoik chyba wymalowany
gierczusia 11:20, 03 lut 2014

nowa werbena ?? noo, no ..a ja właśnie myślę o obsadzaniu donic
danuta_szwajcer 23:04, 08 lut 2014

Pozdrawiam serdecznie
f_kasia 19:13, 22 lut 2014

Witaj Aguś, widzę, że już przygotowania do sezonu w pełni. Wiosna idzie, u mnie przebiśniegi i krokusy kwitną pełną gębą. Pozdrawiam
TeresaSz 19:17, 22 lut 2014

Witam, przyszłam z rewizytą i muszę stwierdzić, że w tym roku chyba sama się skuszę na werbenę, do tej pory nigdy jej nie miałam a u Ciebie wygląda cudnie. Jeśli chodzi o moją frontową rabatę, to właśnie ona najbardziej mnie martwi. Mimo, że mam projekt, to coś mi tam nie pasuje i tak wcale nie mam pomysłu
Agnieszka_B 18:25, 23 lut 2014

f_kasia napisał(a)
Witaj Aguś, widzę, że już przygotowania do sezonu w pełni. Wiosna idzie, u mnie przebiśniegi i krokusy kwitną pełną gębą. Pozdrawiam

Kasiu !! No nareszcie! widze ze coraz bardziej przygotowujesz się do nasadzeń w Nowym Miejscu!
Ja mam takie wizje , że chyba od nich oszaleje

tez pozdrawiam
Agnieszka_B 18:30, 23 lut 2014

TeresaSz napisał(a)
Witam, przyszłam z rewizytą i muszę stwierdzić, że w tym roku chyba sama się skuszę na werbenę, do tej pory nigdy jej nie miałam a u Ciebie wygląda cudnie. Jeśli chodzi o moją frontową rabatę, to właśnie ona najbardziej mnie martwi. Mimo, że mam projekt, to coś mi tam nie pasuje i tak wcale nie mam pomysłu

U mnie w tym roku płot od frontu będzie "się konczył", a w tym czasie bedę planować na jego tle rabatę. Mam nadzieję , ze jesienią jakieś pierwsze nasadzenia zrobię.
baraga1904 18:33, 23 lut 2014

...witaj Aga...czytam o planach na ten rok... z pewnością się będzie działo a ja będę mocno kibicować...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies