Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pomóżcie wyczarować mi ogród

Pomóżcie wyczarować mi ogród

Viola 19:02, 19 lut 2015

Zielona napisał(a)
Viola. Podsumowanie idealnie I napiszę Ci szczerze... bo sama robię plany swoich rabat. I zawsze zupełnie inaczej myślę o nich patrząc na rysunki (przestałam je robić), a inaczej wychodzi, kiedy stawiam na rabacie puste doniczki (dla zobrazowania sobie sytuacji). Jak będziesz mogła, wyjdź do ogrodu z planem w głowie, stań w miejscu, gdzie to wszystko ma rosnąć i oceń, czy tak będzie dobrze. Myślę, że Ty widzisz i wiesz znacznie więcej, niż my patrząc na zdjęcie. Ciekawe, jak ten plan odbierzesz oglądając analizowane miejsce.

Widzę to miejsce z okna sypialni i wydaje się, że jest super Jeszcze tylko muszę doczytać jak gęsto sadzić borówki Wielkie Dzięki za pomoc
Zielona 19:06, 19 lut 2015

to żadna pomoc. Sama na to wszystko wpadłaś. I dobrze, bo to TWÓJ ogród Ty tu rządzisz.
bdan 09:10, 20 lut 2015

Violka pozdrowienia zostawiam na szybciutko. Widzę, że rabatka się już wyklarowała
Iwk4 21:56, 20 lut 2015

Violu, dotarłam do ciebie, zaległości nadrobiłam. Zazdroszczę ci takiego czystego miejsca na rabaty. Pięknie ci to wszystko wychodzi. I myślami takie kawałki przenoszę do mojego ogrodu, a potem się smucę, bo mam tak mało miejsca, ze niczego nie mogę przenieść. Będę u ciebie podziwiać
Iwk4 21:06, 22 lut 2015

A ciebie dziś tu nie ma? Pozdrawiam Wpadnę jutro
laurowisnia 10:31, 23 lut 2015

A tu już nowy planik powstał, ja bym zamieniła miskanta ML, na Gracillimusa, poza tym zdrówka życzę.
Iwk4 15:28, 23 lut 2015

Violu, pewnie zajęta jesteś przygotowaniami do wyjazdu. Będziesz tam miała internet? Bo smutno będzie bez ciebie.
szemusia 16:37, 23 lut 2015

Violu, plan przeanalizowałam i myślę, że będzie idealnie. Ja ostatnio analizuję miskanty...
Dobrze, że już prawie wiosna
Viola 21:36, 23 lut 2015

Dziewczynki, tak jak Iwonka wydedukowała, przygotowuję się do wyjazdu na trzy tygodnie na rehabilitację do znanego ośrodka na południu Polski - nabierać siły na wiosenne szaleństwo w ogrodzie. Machanie widłami wymaga przecież zdrowego kręgosłupa. Martwię się trochę, że wiele rzeczy mnie ominie, może coś "zawalę", nie opryskałam ani miedzianem ani promanalem, bo było za zimno. Jeszcze dziś planowałam oprysk, ale Toszka mnie powstrzymała i słusznie bo w nocy chyba minusowo było.
Biorę ze soba laptopa i internet mobilny (prezent od M. na walentynkiwięc mam nadzieję, że będę z Wami w kontakcie
Viola 21:42, 23 lut 2015

laurowisnia napisał(a)
A tu już nowy planik powstał, ja bym zamieniła miskanta ML, na Gracillimusa, poza tym zdrówka życzę.

Też o nim myślałam, nie wiem czy uda mi się zakupić w sklepie; już zamówiłam ML, ale i tak będzie mało, więc niewykluczone,że Gracillimusa dokupię.