Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

kaz742011 21:14, 25 lip 2018

paulina_ns napisał(a)

No właśnie znalazłam, tylko mi się zdjęcie nie zapisało i teraz drugi raz znaleźć nie mogę

Przejrzyj historię wyszukiwania. Może się uda.
mrokasia 23:37, 25 lip 2018

paulina_ns napisał(a)

Paulina, mam prośbę - pokazałabyś tą rabatę z hakuro od przodu? Szukam inspiracji czym podsadzić swoją hakuro .
paulina_ns 09:52, 26 lip 2018

kaz742011 napisał(a)

Przejrzyj historię wyszukiwania. Może się uda.

Niestety nic to nie dało
paulina_ns 09:54, 26 lip 2018

mrokasia napisał(a)

Paulina, mam prośbę - pokazałabyś tą rabatę z hakuro od przodu? Szukam inspiracji czym podsadzić swoją hakuro .

Kasiu mówisz i masz zdjęcie sprzed kilku minut

Ja hakuro mam podsadzoną vanilkami, rozchodnikami, są tam jeszcze z tyłu dwie rozplenice i miskanty zebrinus, także dosyć gęsto wszystko obsadzone
mrokasia 11:14, 26 lip 2018

Bardzo Ci dziękuję, zainspirowałam się . Zgapiłam hortke pod hakuro, mam nadzieję że nie masz za złe .
malgorzata_s... 13:48, 26 lip 2018

paulina_ns napisał(a)

Małgosiu jedyne możliwe miejsce to tutaj, musiałabym przesadzić piwonię, tylko, czy tam jednak nie będzie za mało miejsca? no i czy będzie pasował tam biały żwirek ?

Żwirek wcale nie musi być biały U Kasi taki w kolorze kory jest. Nie musi to być też łezka.Możesz fotkę całej tej rabaty pokazać?
paulina_ns 13:51, 26 lip 2018

mrokasia napisał(a)
Bardzo Ci dziękuję, zainspirowałam się . Zgapiłam hortke pod hakuro, mam nadzieję że nie masz za złe .

Kasiu zgapiaj do woli jaką hortke dałaś?
paulina_ns 13:55, 26 lip 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Żwirek wcale nie musi być biały U Kasi taki w kolorze kory jest. Nie musi to być też łezka.Możesz fotkę całej tej rabaty pokazać?

Małgosiu mogę, tylko troszkę później u nas teraz strasznie pada. Rozmawiałam wczoraj z mężem i znów problem się pojawił, bo on w tym miejscu nie chce Stwierdził,że jak ma już być to chce je mieć na widoku, a w tym miejscu z tarasu zasłonią je inne rośliny i nie będzie widoczne. Upiera się w miejscu parasola, stwierdził,że jemu w niczym przeszkadzać nie będzie, no pewnie w końcu w ogrodzie bywa tylko wieczorami
SlonecznyOgrod 22:46, 26 lip 2018

Masz już taka dużą hortensje co Cię przerosła? To ile lat ma?
Ładne masz kwiatach i te jezowki przed hortensjami, ja też mam podobne przed nowymi hortki mi, ja mam secret affair a Ty?
Anusia 23:11, 26 lip 2018

Paulina jestem pod mega wrażeniem. Jest pięknie. Masz tyle hortek. Wkomponowałaś świetnie trawy, rozchodniki. Wszystko mi się u Ciebie podoba. Macham.