Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 07:57, 27 lip 2018

SlonecznyOgrod napisał(a)
Masz już taka dużą hortensje co Cię przerosła? To ile lat ma?
Ładne masz kwiatach i te jezowki przed hortensjami, ja też mam podobne przed nowymi hortki mi, ja mam secret affair a Ty?

Tak ma ona 5 lat i jak patrzę na inne hortki posadzone gęsto trochę przeraża mnie myśl,że one też kiedyś takie będą

Co do jeżówek mam dwa takie zestawienia z hortkami przy limelight mam 'pink double delight ' śliczne są chociaż się pokładają i drugie mam przy magical candle jeżówki ' sombrero baja burgundy ' są świetne nie pokładają się i piękne bukieciki stworzyły już w drugim sezonie. Buziaki
mrokasia 08:13, 27 lip 2018

paulina_ns napisał(a)

Kasiu zgapiaj do woli jaką hortke dałaś?

Wylądowała tam niska Bobo .
paulina_ns 08:14, 27 lip 2018

Anusia napisał(a)
Paulina jestem pod mega wrażeniem. Jest pięknie. Masz tyle hortek. Wkomponowałaś świetnie trawy, rozchodniki. Wszystko mi się u Ciebie podoba. Macham.

Aniu pisz mi tak jeszcze heh. Powiem Ci szczerze,że miałam okres, gdzie stwierdziłam,że zdecydowanie za dużo posadziłam hortensji i myślałam,żeby cześć porozdawać, ale teraz kiedy zakwitły chce ich jeszcze więcej planuje jeszcze jedno koło przy huśtawce, rośnie tam już katalpa chce przy niej wkomponować jeszcze vanilki, a jako obwodke rozchodniki tylko tym razem naprzemiennie z rozplenicami, może uda mi się wziąść za tą rabate w przyszłym tygodniu, przeraża mnie tylko myśl o ściąganiu darni no i póki co nie mogę znaleźć w ogrodniczych vanilki, a jak już są to w kosmicznej cenie.
paulina_ns 08:17, 27 lip 2018

mrokasia napisał(a)

Wylądowała tam niska Bobo .

Kasiu wybór super, mam u siebie 3 bobo i podobają mi się, szybko zakwitają jak na hortensje no i faktycznie są z tych niższych, pod hakuro w sam raz idę do Ciebie mam nadzieję,że zdjęcia już są
paulina_ns 09:25, 27 lip 2018

Dziewczyny proszę pomóżcie co dolega moim dereniom? Są odmiany ' Ivory halo'??? tak bardzo je lubię i chce je ratować, ale za bardzo nie wiem jak?

Dodam,że rosną one przy brzozie ' doorenbosa '...
paulina_ns 09:27, 27 lip 2018

Czy to zbliża się już jesień?

paulina_ns 09:30, 27 lip 2018

Duet idealny hortensja Pinky winky i róża the fairy

Jeżówki white double delight

paulina_ns 09:32, 27 lip 2018

Jeżówki, szkoda,że te najładniejsze się pokładają

paulina_ns 09:39, 27 lip 2018

Stefanie drugie kwitnienie, ma bardziej obfite niż pierwsze chyba się na mnie odbraziła za przesadzenie bratek też znalazł sobie miejsce w ogrodzie

Dalia kupiona za 0,50 gr

Dzisiaj zamówiłam sobie na allegro kolejny gadżet ogrodowy od dawna o nim marzyłam, ale nie mogłam dostać, teraz się udało, zdjęcia będą pewnie dopiero w przyszłym tygodniu, sprzedawca ma dopiero w poniedziałek wysłać miłego dnia wszystkim życzę
SlonecznyOgrod 10:03, 27 lip 2018

Ciekawe co to za gadżet... lubię gadżety