Dzięki za info o turzycach
Rozchodnik to raczej suche, lekko wilgotne podłoże lubi Nie szalej z podlewaniem, ale na razie póki się klimatyzuje to trochę trzeba
Super te Twoje psiaki i widać, że szczęśliwe Bardzo dobrze, że zgubę zostawiłaś, gdybyś ją oddała to by była dla niej życiowa trauma.
Dobór roślin i ich rozplanowanie na rabacie bardzo mi się podoba
Zajrzyj do mnie, ja swoją hortensjową skończyłam
Mi się te turzyce bardzo podobają, fajnie je powiewa na wietrze, zawsze jak idę na nie popatrzeć to je czesze, bo wyglądają jak włosy Rozchodniki widzę, że fajnie zaczynają sobie radzić, te większe już się podniosły, a te malutkie jeszcze obrażone No właśnie czytałam, że je często podlewać nie trzeba, więc pytam, bo nie chce znów przedobrzyć
Taka kochana z nich trójeczka Mirellko cieszę się, że Ci się podoba, tylko póki co mam problem z dostaniem hortensji tej odmiany, a jak już jest, cena powala, także zamówię sobie ją przez internet. Muszę zaczekać, aż przestanie padać i jadę w poszukiwaniu trawek. Widziałam, widziałam u Ciebie, fajnie Ci ta rabatka wyszła
Dużo osób zamawia hortki przez internet. Iwonka miała kogoś sprawdzonego.
A trawek jak nie dostaniesz to zamawiaj tam gdzie Ci napisałam
Oj widzę, że już jestem u Ciebie stałym bywalcem na wątku, tak mi się u Ciebie podoba, no i kochasz zwierzęta tzn., że jesteś dobrym człowiekiem