Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 18:25, 03 sty 2015

makkasia napisał(a)
ślicznie i zdrowo !!!
Pięknego Nowego Roku życzę i szczęśliwego, zdrowego w nim bycia
ściskam

Jestem już w Nowym roku i bardzo dynamicznie zaczęłam od szu szu, ale życzę Nam jak na szybszego powrotu do raju w naszych ogrodach
Iwk4 18:29, 03 sty 2015

Agatko, pewnie zima odeszła już z twojego ogrodu? Wiosna wkrótce, mniam
Agania 19:48, 03 sty 2015

Iwk4 napisał(a)
Agatko, pewnie zima odeszła już z twojego ogrodu? Wiosna wkrótce, mniam

I tą optymistyczną myślą Ewa teraz żyję, że wiosna już tuż, tuż, ale teraz czas zimy i ona jeszcze wróci, już w poniedziałek zapowiadają opady śniegu na południu Polski....sprawdzałam, czy krokusy już wschodzą, ale jeszcze nie, śniegu nie mam w ogrodzie.
Mala_Mi 20:31, 03 sty 2015

Agania napisał(a)

Szkoda wielka, że nie miałaś jeszcze ładnej zimy...ale na nartach już byłaś.....ten deszcz to jakieś nieporozumienie, ale u nas coraz więcej tych anomalii, teraz wieje okrutnie, a od powrotu z Białki w przeciągu dwóch godzin zniknął śnieg po tym deszczu...coś się w końcu musi zmienić

Takie zimy to tylko płaskie stoki jak w Białce maja racje bytu... tylko co tam robić????? Ja tam umieram z nudów..... w Dolomity, Alpy nie mogę sie wybrać... a to co u nas znośne to śniegu nie ma... Na forum nuda, nart nie ma.. zimno.... kurcze... takich zim to nie trawię.
Agania 21:16, 03 sty 2015

Anek, ja myślę teraz tylko o spotkaniu z Tobą..ale nie mogę o tym pisać
Agania 23:20, 03 sty 2015

Mala_Mi napisał(a)

Takie zimy to tylko płaskie stoki jak w Białce maja racje bytu... tylko co tam robić????? Ja tam umieram z nudów..... w Dolomity, Alpy nie mogę sie wybrać... a to co u nas znośne to śniegu nie ma... Na forum nuda, nart nie ma.. zimno.... kurcze... takich zim to nie trawię.

Anek, ja też takich zim nie trawię, to znaczy bez śniegu, u nas szału nie ma, tylko Kasprowy Wierch, przypomina klimat, Alp i Dolomitów, ale co tam nie narzekam, mam blisko Śnieżnicę, znasz?..... To góra dla wymagających i można się nieźle rozpędzić....w Dolomitach jest ekstra dla dzieci, bo są szkółki nawet po polsku i dla wszystkich od narciarza, po deskarza i są snowparki, małe skocznie i raile, halfpipe......poduchy do skoków też są, ja tylko w Białce taką widziałam....my się bawimy na deskach, tu nie chodzi tylko o szybkość, ale o obroty i zjazd na tylnej nodze, a zjazd na krawędzi to już prawdziwa prędkość
Napia 09:22, 04 sty 2015

Zima w Białce i Dolomitach śliczna, ale ja i tak wolę wiosnęszczęśliwego
Madzenka 11:24, 04 sty 2015

Ty jak zwykle szaleć bedziesz w Dolomitach ja co roku inne stoki zwiedzam w tym roku Francja, już się doczekać nie mogę .
U nas wiosna, wieje, zatem z wyciagami tez problem będzie ale jutro jedziemy, może uda sie pojeżdzic.
Mi tam zima w mieście nie jest potrzebna, wystarczy mi w górach

W ogrodzie wszystkie cebulowe mi wyłaża, myślą źe to końcówka lutego...
Kindzia 13:34, 04 sty 2015

U nas leży trochę białego, ale jeździć się po tym nie da...chyba, że na tyłku

Pozdrowionka
anka_ 13:45, 04 sty 2015

Kindzia napisał(a)
...jeździć się po tym nie da...chyba, że na tyłku

Ale ile frajdy z taaakiej jazdy.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies