Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » w Oborze też mogą być ogrody

w Oborze też mogą być ogrody

MonikaH 14:00, 13 maj 2014

nadrobiłam zaległości, ależ się napracowaliście i jakie efekty...
Milka w Oborze wymiata zaśmiałam się w głos
bartek_luberda 16:24, 13 maj 2014

Jakąś wizję altany mam ale różną z mężem Więc daje mu wolną rękę ale jak mi się nie będzie podobać to ma koszmar w domu Wczoraj kazał mi napisać na ogrodowisku że jestem zołza itd czyli cenzura żeby dziewczyny wiedziały z kim się zadają Mogło by się troszkę cieplej zrobić Pozdrawiam
AgnieszkaW 16:31, 13 maj 2014

Donice z kosodrzewiną piękne, czekam na foty pozostałych
Gardener27 16:37, 13 maj 2014

Alisonek napisał(a)

Z myślą o Tobie szukałam nowych okazów i miałam aparat w pogotowiu na wypadek ataku obcych
tym razem skolopendra (ja tak je nazywam )

i kawałek warzywnika

Doniczki z roślinami znowu są inaczej kombinuję jak koń

Bardzo dziękuję za fotkę robactwa Oj Ty już wiesz jak mi dogodzić .....

Warzywnik piękny pyszni się w słonku a u mnie znowu pochmurnie

Donice i ich obsadzenia obłędne

Pozdrawiam
AlKa 20:53, 13 maj 2014

Alu z donocami poszalałaś. Warzywnik wymiata jaki zadbany, i widać niedługa truskawki bedziesz swoje miała, mniam
iwonaal 21:03, 13 maj 2014

Ala i co z piątkiem, ja mogę później, Iwonie pasuje.
Alisonek 21:56, 13 maj 2014

Iwona już wysyłam Ci linka na donice mi piątek tez pasuje, czyżby w końcu udało się wszystko zaplanować cuda

Moniko dziękuję bardzo za pochwały jak sie miło robi na sercu ak czyta się takie wpisy u nas dzisiaj pogoda na stare panny, ale i tak udało sie posadzić 25 krzaczków pomidorów, 18 brukselek i 3 pęczki majeranki jak hurt to hurt pozdrawiam cieplutko i pogody życzę

Monia H. no jak obora to i Milka musi być od razu tak milej jest, co? fajnie że zagladasz

Beatko musisz podejść eMka, żeby zmienil swój pomysł i robił tak jak Ty chcesz, ale musi myśleć że to on wymyślił wtedy jest wszystko ok

Agnieszko jak zapełnię wszystkie donice to będę pokazywać na razie czekają w garażu na swój dzień

Przemku do usług a warzywnik przyjął dzisiaj kolejną porcję sadzonek jeszcze papryki zostały do wsadzenia i chyba będzie finito

Alka, bo do warzywnika dziadek zagląda z haczką dlatego tak ładnie wszystko wygląda choć np wczoraj mi rukole wydziabał bo myślał że to zielsko, ale przyanajmniej sałatka była potem truskawek zielonych już sporo wisi, tylko by się słonko przydało

Margaret_ka 11:03, 14 maj 2014

Witaj Alisonek,

Sporo pracy za Wami, już coraz ładniej. A jak fajnie będzie jak wszystko się rozrośnie.
Donice b. ładne. Ciekawe jak iglakom będzie się w nich rosło...
A rododendrony kwitną ślicznie. Moje mają pierwsze kwiatuszki, takie ledwo rozwinięte.

Pozdrawiam
Alisonek 17:29, 14 maj 2014

Witaj Margaretko
widzę że dopiero zaczynasz przygodę z forum miło Ciebie powitać w moich skromnych progach
racja, sporo pracy za nami, teraz najprzyjemniejsza a zarazem najbardziej odpowiedzialna część-czyli wsadzanie wszystkich roślin i komponowanie ich razem ze sobą
Zapraszam częściej pozdrawiam cieplutko
wietrzyk 17:30, 14 maj 2014

Alisonek napisał(a)

Alka, bo do warzywnika dziadek zagląda z haczką dlatego tak ładnie wszystko wygląda choć np wczoraj mi rukole wydziabał bo myślał że to zielsko, ale przyanajmniej sałatka była potem

Ala, uśmiałam się
Pomocników to Ty masz takich od serca I jak się garną do pracy
Finalnie zyski i tak przeważają nad ew stratami, więc nie możesz narzekać
I mążuś dba o stan skarpety na cele ogrodowe... Dodać Twój entuzjazm do tego wszystkiego.
Nie ma szans, musi być pięknie
Donice super! Gdybyś miała chwilkę podeślij proszę, gdzie takie można kupić.