w tym samym miejscu i w tedy słupki z linkami nie były by już potrzebna ale faktycznie płot musi być by odgrodzić kurki więc szkoda kombinować z praniem
Wpadłam do Ciebie i ja. Pospacerowałam troszeczkę, oglądając już sporo roślinek i jeszcze więcej miejsca na Twojej posesji. Myślę, że jesteś bardzo dzielna i masz duży zapał, przecież musisz pogodzić wiele potrzeb na jednym podwórku. Zakładanie ogrodu jest dużym wyzwaniem -wiem coś o tym - a tu i maszyny i niezbędne dla nich miejsca. Wierzę, że z takim zapałem stworzysz piękne miejsce. Pomalutku, na miarę możliwości i sił dojdziesz do ogrodu swoich marzeń. ( W sekrecie Ci powiem, że ja liczę na to samo_u siebie)
Widziałam u Ciebie wisterię na takiej ładnej pergoli - to moje ulubione pnącze.
Alisionku gotowe projekty super aż Ci zazdroszczę na dodatek z katalpami są piękne Jesienią kupiłem trzy .Sam zgłosiłem się o pomoc w rabacie .Pozdrawiam
Bardzo miło że zajrzałaś do mnie i jeszcze pospacerowałaś Faktycznie cała posesja jest wielka, ale latem kiedy są żniwa i wszystkie sprzęty są potrzebne to czasem brakuje miejsca
Staram się jak mogę wszystko ogarnąć i zrobić żeby było dobrze i ładnie, dobrze że mój mężczyzna chce mi pomagać
Kasiu u Ciebie juz jest bardzo wiele zrobione, a my praktycznie wszystko musimy przerobić (żałuję że rok temu nie znałam forum jak mieliśmy wyrównany teren i wszystko sadziliśmy ) no nic człowiek całe życie się uczy
A wiesz z czego jest ta pergola zrobiona??? to są przęsła od lawety po których wjeżdża ten zepsuty samochód na holownik
Pozdrawiam i ściskam w dniu przytulania, jak znalazł
Bartku i Iwonko tak jak napisała moja Zielona wróżka Marta, to tylko są wizualizacje tego co teraz jest ale w wersji że już urosło i jest lato i są kolory Marta też dodała kilka drzew żeby uzupełnić przestrzeń Nie powiem wszystko to robi piorunujące wrażenie
Iwona, nie bój się i rób wątek bo od dzisiaj są ferie, a jak nie to przyjadę do Ciebie