Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » w Oborze też mogą być ogrody

w Oborze też mogą być ogrody

elzbieta_g 22:04, 09 mar 2014

więc bez litości ja chcę wyciąć forsysję teściowej ale mi nie daje
Pola 22:07, 09 mar 2014

Alisonku, pismo obrazkowe obejrzałam, prace porządkowe super wyszły, pecherznica siem pięknie prezentuje, a najbardziej to Ci tego muru zazdraszczam świetny efekt prezentuje....
Alisonek 22:11, 09 mar 2014

elzbieta_g napisał(a)
więc bez litości ja chcę wyciąć forsysję teściowej ale mi nie daje

Przypomniałaś mi forsycja z kąta przy murze tez wyleci na warzywnik, ale dopiero jak przekwitnie i tez teśćiowa się zgodziła popracuj nad swoją i bęzie git
Alisonek 22:12, 09 mar 2014

Pola napisał(a)
Alisonku, pismo obrazkowe obejrzałam, prace porządkowe super wyszły, pecherznica siem pięknie prezentuje, a najbardziej to Ci tego muru zazdraszczam świetny efekt prezentuje....

Dzięki Polu za odwiedzinki takim wieczorem
pracowity dzień kobiet miała, nie powiem
mur jest faktycznie ładny, troszkę podobny do tego Danusi, teraz tylko dobrze go zagospodarować, a tego jeszcze nie wiem jak
Buzia i do miłego
elzbieta_g 22:13, 09 mar 2014

z moją to nie tak prosto , to typowa teściowa
KasiaWB 23:03, 09 mar 2014

Alisonku, wielkie brawa dla Was za tyle pracy wszystko obejrzałam
Trochę mnie nie było i jestem nie w temacie, ale mam jeszcze pytanie czy planujesz wyprostować linie rabat? szczególnie tej przed Twoim stolikiem do roślin? na rysunku jest napisane 5,50 i 6,30? oraz tej pod murem? mi się te fale nie widzą, a i tak za 2 lata będziesz napewno poszerzać
trzymam kciuki za tą rewolucję
Buziaki!
Nikita 23:25, 09 mar 2014

Witaj Ala...ty obeznanie w dużych roślinkach (czytaj drzewach) masz, więc tylko Ty mi przyszłaś do głowy, żeby pytanko przesłać.
Znajomy prosił, że by zapytać na O., bo ma problem. Rośnie u niego duży orzech, w tamtym roku zauważył, że jest coś z nim "nie teges". Orzechów bardzo mało, listki też jakieś nie za duże, a niektóre gałęzie zupełnie bezlistne. Na tych właśnie gałęziach kora zupełnie odłazi a pod spodem konary zupełnie białe (jakby suche). W poprzednim sezonie nawoził, opryski robił i nic, zupełnie bez poprawy. Może coś poradzisz, bo on naprawdę jest załamany.
Pozdrawiam wieczorowo
Tusiala 09:18, 10 mar 2014

Też sporo prac wykonaliście. Ależ fajnie, że wreszcie można sobie w ziemi podubać A Ty masz warzywnik?
iwonadm 10:51, 10 mar 2014

super
dużo Wam się udało zrobić.
Czekam na więcej
bartek_luberda 17:03, 10 mar 2014

Alu masz wiadomość