paniprzyroda
09:42, 01 sty 2016
Bogdziu, Sylwio, Gor-Aniu, Krys, Jolu przy manekinie było trochę dłubania jesienią, ale niespieszne, rozłożone w czasie, więc sama przyjemność
Zastanawiam się jednak, czy nie nazbyt kolorowy, jak stanie w docelowym miejscu i nie będzie grał kolorystycznie to zmienię mu ubranko
Gabrysiu, bombki widziałam, pięknie Ci wyszły. Zamiast masy perełkowej można skorzystać z gotowych dżetów, które są w wersji błyszczącej i perłowej w wielu kolorach, na papierkach i od razu z klejem, odrywasz, naklejasz w wybranych miejscach. Są też na taśmach szerszych i węższych, miałam je naklejać na tegoroczne bombki, ale jak dotąd stoją tylko oklejone
tu goryczka
Reniu, Małgosiu, Nikito, Sylwio, Muzo dziękuję za życzenia świąteczne
W Nowym Roku wszystkim zaglądającym i podczytującym życzę pomyślności w ogrodach i nie tylko

Gabrysiu, bombki widziałam, pięknie Ci wyszły. Zamiast masy perełkowej można skorzystać z gotowych dżetów, które są w wersji błyszczącej i perłowej w wielu kolorach, na papierkach i od razu z klejem, odrywasz, naklejasz w wybranych miejscach. Są też na taśmach szerszych i węższych, miałam je naklejać na tegoroczne bombki, ale jak dotąd stoją tylko oklejone

tu goryczka
Reniu, Małgosiu, Nikito, Sylwio, Muzo dziękuję za życzenia świąteczne

W Nowym Roku wszystkim zaglądającym i podczytującym życzę pomyślności w ogrodach i nie tylko