Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Karol99 18:41, 06 sty 2015

witaj
Ja też widzę tą ogromną zmiane w ogrodzie, świetnie jest
pozdrawiam
Gocha 19:52, 06 sty 2015

Karol99 napisał(a)
witaj
Ja też widzę tą ogromną zmiane w ogrodzie, świetnie jest
pozdrawiam

Dzięki Karol za miłe słowa. Ale do świetności to strasznie daleka droga, jak to fajnie jak taki młody człowiek ma taką przyjemną pasję. Ja swoich synów nie bardzo mogę namówić do pomocy w ogrodzie.Starszy prawie 18 letni wolałby mieć chyba sam asfalt w ogrodzie- on typowo miastowy, młodszy prawie 15 letni wykazuje na szczęście jakieś chęci. Zobaczymy z czasem. Pozdrawiam
Kacha123 19:56, 06 sty 2015

Gosiunia nie bądź taka skromna, przecież widać ile ciężkiej pracy już włożyliście i z jakim efektem. Pozdrawiam
Gocha 20:07, 06 sty 2015

Mala_Mi napisał(a)
Jeżeli kawa jest napojem bogów lub sokiem z gumijagód...to ją pijam namiętnie i w dużej ilości
A tak ogólnie to jestem leń.... robię bo lubię mieć zrobione, ale jak nie zrobię też żyję i jest mi z tym dobrze

Aniu po Twoim ogrodzie nie widać, żebyś była leniem- nie oszukuj. Ja dobrze wiem jak lenie wyglądają. Mam 2 sztuki takich parunastoletnich w domu. A Twój ogród świadczy zupełnie o czymś innym. Ale może to faktycznie ta kawa bo ja prawie jej nie piję więc dużo mniej robię i nie w takim tempie jak Ty.
Gocha 20:10, 06 sty 2015

Betka napisał(a)

Aniu do lenia to Ci daleko..... leń nie miałby takiego ogrodu
Uważam że każdy ogrodnik z zamiłowania musi być pracowity a to że troszkę sobie lubimy poleżeć to przecież nic złego

Beatko masz rację Ania z leniem nie ma nic wspólnego. A ogrodnik też kiedyś musi wypoczywać a to napewno z lenistwem nie ma nic wspólnego.
Gocha 23:58, 06 sty 2015

Kacha123 napisał(a)
Gosiunia nie bądź taka skromna, przecież widać ile ciężkiej pracy już włożyliście i z jakim efektem. Pozdrawiam

Kasiu wiesz co tylko ja wiem ile jeszcze chce zrobić w moim ogrodzie i co za tym idzie ile jeszcze muszę się narobić oczywiście przy dużej pomocy mojego M. Dlatego własnie piszę , że tak mało zrobiłam do tej pory. Mam mnóstwo roślin do przesadzania i dużo nowych musze zakupić a właściwie chcę. Zbieram się żeby powstawiać zdjęcia tych miejsc które chcę zagospodarować i tych co chcę przerobić. Musze napisać jakie mam rośliny do przesadzania. I wtedy poprosić chcę Was o pomoc. Ale w tej chwili nie mam na to natchnienia- od kilku dni jestem uziemiona i zalegam w łóżku z powodu bólu kręgosłupa, trochę się urządziam przy porzadkowaniu szaf. Mogę za to nadrabiać zaległości na forum. Buziaki
iwonaal 18:14, 07 sty 2015

Zdrówka Gosiu
Kacha123 18:31, 07 sty 2015

Gosia to wypoczywaj, lecz się i zbieraj siły na wiosnę.
Gocha 20:36, 07 sty 2015

Iwonko, Kasiu dziękuję i narazie cały czas leżę i mam nadzieję, że jakoś się polepszy przy współdziałaniu medykamentów.
Ewkakonewka 20:55, 07 sty 2015

Gosia wracaj do pionu jak najszybciej buziaki zostawiam