Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gardenarium 15:06, 02 sty 2015

Przejrzałam parę stronek od początku i w środku, ogród bardzo wypiękniał, nie powiem widzę tutaj mój wpływ

Instagram Ogrodowiska
Gocha 20:56, 02 sty 2015

Gardenarium napisał(a)
Przejrzałam parę stronek od początku i w środku, ogród bardzo wypiękniał, nie powiem widzę tutaj mój wpływ

Jak się cieszę Danusiu, że do mnie zajrzałaś- czuję się wyróżniona. Oczywiście, że Twój wpływ na przeróbkę mojego ogrodu był ogromny. Cieszę się , że niecały rok temu trafiłam tutaj. Od tej pory cieszę się z tego ,że mam ogród i to nawet spory i że mogę go zmieniać. Mam tylko nadzieję, że nie popełniam zbyt wiele błedów w tym remoncie mojego ogrodu. Danusiu super , że jesteś i , ze pomagasz nam zmieniać nasze ogrody. Dziękuję.I jeszcze raz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku dla Ciebie , całej Twojej Rodziny i dla całej kompanii ogrodowiskowej.
Mala_Mi 16:17, 05 sty 2015

Gosia... ja dziś obejrzałam fotki ze spotkania A przy okazji Twój ogródek okiem innych paparazzi
Gocha 17:16, 05 sty 2015

Mala_Mi napisał(a)
Gosia... ja dziś obejrzałam fotki ze spotkania A przy okazji Twój ogródek okiem innych paparazzi

Aniu miło mi Ciebie gościć. Ja dopiero od niedawna zaczęłam zmieniać swój ogród i mam nadzieję, że jakoś mi to wychodzi. I tak małymi kroczkami byle do przodu. Twój ogród to wzór niedościgły. Ale się staram. Ale Ty jesteś kobitka o super mocach- może Ty pijesz jakiś napój bogów albo chociaż sok z gumijagód, inaczej nie umiem tego wytłumaczyć. Pozdrawiam gorąco
lojalna_ 18:57, 05 sty 2015

Małgosiu u Ciebie mogłaby juz byc wizytówka. Duzo pracy w ogrodzie widac. Piekny trwanik , miłorzab, róze cudniste trawy , wszystko zmyslnie posadzone , slicznie

Az sie chce zostac , pieknieje tutaj wszystko
iwonaal 19:03, 05 sty 2015

A mówiłam Gosiu, że masz talent. Buziaki
Gocha 20:35, 05 sty 2015

lojalna_ napisał(a)
Małgosiu u Ciebie mogłaby juz byc wizytówka. Duzo pracy w ogrodzie widac. Piekny trwanik , miłorzab, róze cudniste trawy , wszystko zmyslnie posadzone , slicznie

Az sie chce zostac , pieknieje tutaj wszystko

Dziękuję Ci Jolu za tak miłe słowa. Chyba nie mam jeszcze tyle do pokazywania, żebym mogła zrobić z tego wizytówkę. Jeszcze dużo pracy przede mną. Włąśnie mam ochotę na zamówienie jakiś roślin przez internet i przeglądam all... Ale mam za dużo chciejstw. Mam trochę przygotowanego miejsca w ogrodzie na nowe nasadzenia. Pozdrawiam
Gocha 20:37, 05 sty 2015

iwonaal napisał(a)
A mówiłam Gosiu, że masz talent. Buziaki

Oj tam nie wiem czy to talent czy raczej dużo podpowiedzi na wątkach na ogrodowisku. Ale dzięki za miłe słowa. Buziaki
Mala_Mi 10:48, 06 sty 2015

Jeżeli kawa jest napojem bogów lub sokiem z gumijagód...to ją pijam namiętnie i w dużej ilości
A tak ogólnie to jestem leń.... robię bo lubię mieć zrobione, ale jak nie zrobię też żyję i jest mi z tym dobrze
Betka 10:58, 06 sty 2015

Mala_Mi napisał(a)
Jeżeli kawa jest napojem bogów lub sokiem z gumijagód...to ją pijam namiętnie i w dużej ilości
A tak ogólnie to jestem leń.... robię bo lubię mieć zrobione, ale jak nie zrobię też żyję i jest mi z tym dobrze

Aniu do lenia to Ci daleko..... leń nie miałby takiego ogrodu
Uważam że każdy ogrodnik z zamiłowania musi być pracowity a to że troszkę sobie lubimy poleżeć to przecież nic złego