Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 08:27, 24 mar 2015

dorciabe napisał(a)
No to się zabukszpanowalas pięknie taki las wygląda

Dorotko dobrze , że powiedziałaś że zabuksowałam bo ja bym to raczej określiła , że ześwirowałam. Ale żal byłoby nie skorzystać. Ja te bukszpany kupowałam po 2 zł. to prawie za darmo. A wiesz że mam dużo ziemi do obsadzenia.
Gocha 08:30, 24 mar 2015

BusyBee napisał(a)

Ależ zakupy! Niesamowity widok!
Mówisz,że niewiele kobitce zostało.... teraz nie dam dady pojechać- ode mnie to kawałek.... muszę więc odpuścić, ale będę Ci kibicować przy sadzeniu tego lasu

Kasiu może jej zostaną jakieś jeszcze kulki mniejsze to może do przyszłego roku jeszcze podrosną i wtedy przyjedziesz i kupisz.Chyba że będziesz jeszcze niedługo jechać do Lublina to daj znać to dam Ci do niej telefon może coś jeszcze jej zostało.
Gocha 08:33, 24 mar 2015

Kacha123 napisał(a)
Gosiu, mianuję Cię Królową Bukszpanu!

Kasiu ja pewnie bym wolała być królową cisową ale mnie na nią nie stać. A bukszpany mogą niestety chorować a tego bym nie chciała. Moje posadzone już wcześniej odpukać ale całe szczęście nie chorują i mam nadzieję , że te też będą się miały dobrze. A Ty jesteś królową kamienia i to cudnego. Czekam na dalsze realizacje ogrodowych planów. Buziaki
Gocha 08:36, 24 mar 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Goooosia super szalejesz Jakoś cieplej się zrobiło trochę, będzie trochę milej sadzić te skarby Buziaki buksowe wysyłam

Ewa niestety sama widzę, że z lekka szaleję- moje dziecko starsze jest przerażone, że tyle roślin wożę samochodem a on go tak wypucował. Ale prawie wszystkie te kopane z ziemi były powkładane do siatek więc ię tak nie pobrudziło i M. wszystko poodkurzał więc synio się nie obraził
Gocha 08:38, 24 mar 2015

KasiaWB napisał(a)
o matko i córko )) jak szaleć to szaleć )) już widzę miny rodzinki )

Kasiu miny rodzinki bezcenne pewnie. M. się już niczemu nie dziwi tylko jak mu mówię , że jedziemy to wsiada w samochód i do przodu. A synowie to nawet nie patrzyli - bo to badyle nikomu nie potrzebne. Starszy tylko przestrzegał przed zabrudzeniem samochodu śwież przez niego wypucowanego.Buziaki
Gocha 08:42, 24 mar 2015

Betka napisał(a)
No a ja jak zawsze na końcu nadrabiam Czy ja kiedyś wreszcie nadążę z wątkami na bieżąco !!!!!!

Gosiu zakupy super!!! Ślicznie będzie wyglądać kolejna część twojego ogrodu
Nakupiłaś kuksików że aż mi oczy się powiększyły hihihihi
No to teraz będę w końcu pilnowała twojego wątku co bym znowu na końcu nie była
A bratki i reszta hohoho super !!! Czekam na dalszą fotorelację

Beatko kwiatuszki muszę posadzić do donic a bukszpany do ziemi i ztym może być największy problem bo tego dużo. Ale jak widać ja nie umiem mało kupować tak jak nie umiem mało gotować. Ale ja mam sporo obwódek do zrobienia więc one i tak zginą w moich hektarachTrochę bukszpanów mam ochotę posadzić też w części warzywnej żeby i tam było ładniej Buziaki
Betka 09:01, 24 mar 2015

Gosiu na twoje hektary trzeba na zakupy jeździć busem albo chociaż z przyczepką Powiem ci że busem to jadę ale z przyczepką to już nie potrafię hihihihi
Buksików dużżżżżżżżżżo ale pewnie jak posadzisz to nie będzie widać tej liczby roślin pamiętam jak ja kupiłam ponad 100 sztuk do mojego strumyka i jakoś znikło ta ilość hihihi za to teraz je widać - doczekałam się
Ślicznie będziesz to znaczy miała już masz
Gocha 09:17, 24 mar 2015

Betka napisał(a)
Gosiu na twoje hektary trzeba na zakupy jeździć busem albo chociaż z przyczepką Powiem ci że busem to jadę ale z przyczepką to już nie potrafię hihihihi
Buksików dużżżżżżżżżżo ale pewnie jak posadzisz to nie będzie widać tej liczby roślin pamiętam jak ja kupiłam ponad 100 sztuk do mojego strumyka i jakoś znikło ta ilość hihihi za to teraz je widać - doczekałam się
Ślicznie będziesz to znaczy miała już masz

Dzięki Baetko za pochwały. Te wczorajsze bukszpany to muszę posegregować na takie partie podobnej wielkości , przede wszystkim grubości w obwodzie, żeby to póżniej posadzone jakoś wyglądało. A co do samochodu to mój syn i tak marudzi , że chyba za duży samochód kupiony bo za dużo roślin się do niego mieści a co za tym idzie mam więcej kasy na rośliny wydaje zamiast synom dać Hi Hi hi A ja sobię z tego nic nie robię. Buziaki
Betka 09:21, 24 mar 2015

No dzieci to takie skarbonki i jak zaczynamy kupować coś dla siebie to zaraz jest : Sobie to wszystko kupujesz a mi? hihihihi
BusyBee 09:26, 24 mar 2015

Gocha napisał(a)

Kasiu może jej zostaną jakieś jeszcze kulki mniejsze to może do przyszłego roku jeszcze podrosną i wtedy przyjedziesz i kupisz.Chyba że będziesz jeszcze niedługo jechać do Lublina to daj znać to dam Ci do niej telefon może coś jeszcze jej zostało.

Gosiu w L planuję być pod koniec kwietnia. Jeśli znowu będą targi roślin, to spróbuję na nie dotrzeć. Nie znam jednak terminu- nie sprawdzałam jeszcze.
Ale dziękuję Trzymam kciuki za sadzenie. Sporo tego i nie może za długo czekać...