Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Betka 09:01, 25 mar 2015

No ale akcja Kawał rabaty powstało !!!! A co planujesz posadzić na tej rabacie?
Dobrze że M pracowity miałaś ekstra wsparcie !! A jak plecki nie wysiadły bo dużo pracy pokonałaś?
Gocha 09:13, 25 mar 2015

Betka napisał(a)
No ale akcja Kawał rabaty powstało !!!! A co planujesz posadzić na tej rabacie?
Dobrze że M pracowity miałaś ekstra wsparcie !! A jak plecki nie wysiadły bo dużo pracy pokonałaś?

Beatko plecki dostały później swoje tabletki więc jakoś się trzymam. Na tej rabacie planuję trochę roślin cieniolubnych bo wcześniej nie miałam takiego miejsca trochę zacienionego odpowiedniego dla roślin. Jeszcze nie wiem jak posadzę ale będą napewno hosty, bergenia, brunera, trochę traw przy kostce. A dokładnie to wyjdzie w trakcie. Może pójdzie tu jeszcze trochę roślin wykopanych z tej rabaty w rogu z mata, bo muszę ją zlikwidować bo mnie denerwuje mocno. Buziaki
jankosia 09:34, 25 mar 2015

Ło matko, ale roboty nocne! Bukszpany wyrwałaś cudne i to za dwa złote! Szok po prostu. Widzę po halogenach że jesteś zawzięta kobieta, jak nie skończysz co zaczęte to spać nie możesz spokojnie co? Też kiedyś z babcią pracowałam po nocy bo chciałyśmy skończyć zakładać trawnik. Tylko my pieliłyśmy w nocy, a to już chyba nie do końca normalne
Będziesz miała super. Niech zdrowo rosną
atena35 09:56, 25 mar 2015

Praca w ogrodzie na 3 zmiany ???? Tego jeszcze nie widziałam.
To się nazywa "napalona ogrodniczka" Super, podziwiam
iwonaal 11:07, 25 mar 2015

Ale piękne bukszpany i za te pieniądze.Ja myślałam kupic na allegro po złotówce ale małe są
Gocha 11:36, 25 mar 2015

jankosia napisał(a)
Ło matko, ale roboty nocne! Bukszpany wyrwałaś cudne i to za dwa złote! Szok po prostu. Widzę po halogenach że jesteś zawzięta kobieta, jak nie skończysz co zaczęte to spać nie możesz spokojnie co? Też kiedyś z babcią pracowałam po nocy bo chciałyśmy skończyć zakładać trawnik. Tylko my pieliłyśmy w nocy, a to już chyba nie do końca normalne
Będziesz miała super. Niech zdrowo rosną

Moniko to nawet nie ja a mój M. kazał rozstawić synowi halogeny ale synio nawet się nie zdziwił. Jak go poprosiłam o zrobienie fotek to też sie nie zdziwił. I co to ogrodowisko robi z ludzi ! U nas bukszpany w sklepach ogrodniczych czy na targu też dużo droższe ale ja znalazłam faceta który chciał zrobić miejsce pod nowe nasadzenia i chciał wszystko sprzedać. Żałuję , że nie pojechałam do niego od razu po tym jak zadzwoniłam do niego bo w międzyczasie sprzedał komuś 500 szt. a tak to pewnie wykonałabym 2 kursy i kupiłabym jeszcze drugie tyle. Chyba jestem szalona?
Gocha 11:55, 25 mar 2015

atena35 napisał(a)
Praca w ogrodzie na 3 zmiany ???? Tego jeszcze nie widziałam.
To się nazywa "napalona ogrodniczka" Super, podziwiam

Tosiu ja lubię ogród i pracę w nim i gbyby nie mój przeterminowany kręgosłup to mogłabym tak dłubać w ogrodzie jeszcze dłużej . I oczywiście jeszcze denerwuję się jak robi sie ciemno a tu by się chciało jeszcze trochę podłubać. Ale trochę głupio tak na codzień robić przy halogenach. Ale wczoraj chcieliśmy dokończyć dzieła i tak wyszło. Pozdrawiam
Gocha 11:58, 25 mar 2015

iwonaal napisał(a)
Ale piękne bukszpany i za te pieniądze.Ja myślałam kupic na allegro po złotówce ale małe są

Iwonko trochę podzwoniłam i poszukałam i udało mi sie znaleźć faktycznie bardzo ładne i za tak małe pieniądze, że się ani chwili nie zastanawiałam. Wydawało się , że 110 sztuk to tak dużo i myślałam , że więcej zrobię obwódek ale po sadzeniu zostało mi już tylko około 20 szt. Chciałam sadzić tak dosyć gęsto żeby nie było widać przerw pomiędzy krzaczkami.
emilia 16:53, 25 mar 2015

Ja mam duży ogród i za dużo pracy na dwie ręce, od razu myślę "kto to poprzycina" Pracy nie zazdroszczę ale efektu już tak, pięknie będzie
Ewkakonewka 20:34, 25 mar 2015

Piękna robota Gosia masz nosa trzeba się Ciebie blisko trzymać hahahaaha , ale Ty już hurtowe ilości przerabiasz i za mało sztuk? Piękny efekt będzie w to nie wątpię