Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 21:34, 24 mar 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Gosiu jesteście niesamowici To się nazywa samozaparcie Ale Gośki tak mają
Gdzie wy takie cuda za taką cenę dostajecie to ja nie wiem. U mnie marna sadzoneczka 6 zeta kosztuje. No ale z zakupami to poszalałaś dziewczyno oj poszalałaś

Masz rację Gośki są nie do zdarcia. A jeśli chodzi o sadzonki to ja je szukam w okolicach u tych którzy je wytwarzają a nie tylko sprzedają. Mam nieodparte wrażenie , że Ci którzy się namęczą żeby wytworzyć takie rosliny zarabiają na ich sprzedaży najmniej. Małgosiu przyjeżdżaj do nas po bukszpany, obiecuję że jeszcze i dla Ciebie znajdę jakieś równie ładne. Zapraszamy . Buziaki
malgorzata_s... 21:39, 24 mar 2015

Gosiu gdyby to było ciut bliżej Niestety kwiecień i maj już wyjazdowo zaplanowany
Gocha 21:44, 24 mar 2015

iwonadm napisał(a)
Jak kapitalny to kapitalny jest czad jest moc będzie pięknie

Iwonko mówiłam od razu że mój ogród to tylko do kapitalnego remontu. Ale ja tak lubię jak już robić to takie bardziej spektakularne zmiany. Po drugie takie obwódki bukszpanowe daję takie poczucie ładu, wprowadzaja porządek.
Gocha 21:50, 24 mar 2015

Mala_Mi napisał(a)
Gośka... patrzę a tu nocna akcja.... prawie jak z kryminału... pod osłoną nocy powstaja obwódki bukszpanowe

Aniu faktycznie kryminał- przekopywanie ogródka prawie w środku nocy, dobrze że chociaż takie halogeny oświetlają to znaczy , że nic złego nie robimy bo sie wcale nie kryjemy. A tak na serio to chcieliśmy dokończyc sadzenie bo nie lubie tak zostawiać roboty nie dokończonej.Pozdrawiam
Gocha 21:52, 24 mar 2015

iwonadm napisał(a)
To bardzo dobra inwestycja, na prawdę podziwiam

Iwonko mam tylko nadzieje że nie będzie chorował i będzie ładnie rósł.
Gocha 22:00, 24 mar 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Gosiu gdyby to było ciut bliżej Niestety kwiecień i maj już wyjazdowo zaplanowany

Gosiu to pamiętaj i może sie uda w przyszłym roku. Wtedy poszukamy nowych źródeł bukszpanowych. Zapraszamy zawsze. Buziaki z Lublina
jona 23:55, 24 mar 2015

Przyszłam się przywitać i wpadłam w sam środek akcji bukszpanowej . W zasadzie główna akcja już się zakończyła, bo buksiki posadzone . Wyglądają elegancko . Teraz niech się zdrowo chowają
anabuko1 07:57, 25 mar 2015

No. no super ta akcja sadzenia bukszpanów.
Ładnie to już wygląda
Ja też tak lubię pracować do zamierzonego efektu.
Pozdrawiam krajankę
Gocha 08:56, 25 mar 2015

jona napisał(a)
Przyszłam się przywitać i wpadłam w sam środek akcji bukszpanowej . W zasadzie główna akcja już się zakończyła, bo buksiki posadzone . Wyglądają elegancko . Teraz niech się zdrowo chowają

Joasiu to tylko część bukszpanów posadzona wprawdzie większa część ale jeszcze zostało trochę tych obwódkowych i oczywiście te kule do wysadzenia. Może dzisiaj uda nam sie coś podgonić. Tylko pod kule to trzeba jeszcze plac zrobić więc to trochę potrwa. Pozdrawiam . A z jakich okolic jesteż jeśli można wiedzieć?

Joasiu juz doczytałam u Ciebie skąd jesteś. To wcale nie tak strasznie daleko. Super Jest nas coraz więcej.
Gocha 08:59, 25 mar 2015

anabuko1 napisał(a)
No. no super ta akcja sadzenia bukszpanów.
Ładnie to już wygląda
Ja też tak lubię pracować do zamierzonego efektu.
Pozdrawiam krajankę

Aniu to trochę jesteśmy do siebie podobne i w dodatku mam rodzinę w Chełmie. A co do akcji sadzenia to ja lubię takie większe akcje bo po nich od razu widać efekty. Wtedy to nawet mój M. chętniej pracuje w ogrodzie jak zobaczy efekt końcowy . Pozdrawiam