Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kacha123 22:04, 25 mar 2015

Pokazałam mężowi zdjęcia z halogenami i powiedział, że w takim razie mus halogeny kupić. Kochany jest prawda?
Gocha 23:34, 25 mar 2015

Kacha123 napisał(a)
Pokazałam mężowi zdjęcia z halogenami i powiedział, że w takim razie mus halogeny kupić. Kochany jest prawda?

Pewnie , że kochany. Te halogeny naprawdę się przydają. Dzisiaj też robiliśmy do późna i ich używaliśmy ale juz fotek nie robiłam bo można by wtedy pomyśleć że już zwariowałam. Kawałe rabaty pod kulki bukszpanowe zrobione i 9 szt, kulek posadzone. Buziaki
Gocha 23:37, 25 mar 2015

emilia napisał(a)
Ja mam duży ogród i za dużo pracy na dwie ręce, od razu myślę "kto to poprzycina" Pracy nie zazdroszczę ale efektu już tak, pięknie będzie

Emilio właśnie po to robię żeby choć trochę ładniej było. Ale faktycznie przy takim ogrodzie jest dużo pracy. Pozdrawiam
Gocha 23:41, 25 mar 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Piękna robota Gosia masz nosa trzeba się Ciebie blisko trzymać hahahaaha , ale Ty już hurtowe ilości przerabiasz i za mało sztuk? Piękny efekt będzie w to nie wątpię

Ewa czasami udaje mi się znaleźć super okazje więc trzymaj sie mnie. To się tak wydaje , że to dużo te 110 sztuk a ja wsadziłam w te obwódke około 90 sztuk ale chciałam żeby nie było widać przerw pomiędzy krzaczkami. Te w tamtym roku posadzone są zbyt rzadko i teraz powinnam coś pomiędzy nie dosadzić. Zaraz lecę do Ciebie zobaczyć co Ty nawyczyniałas u siebie w ogrodzie. Pa
Gocha 23:23, 27 mar 2015

Dzisiaj znowu praca w świetle halogenów. Przyszła przesyłka z roslinami i trzeba było posadzić wszystko do doniczek.Myślałam też , że w końcu posadzę też dalie dużo wcześniej kupione ale nie starczyło do nich podłoża.I znowu ich posadzenie zostało odłożone.

Gocha 00:02, 28 mar 2015

Przymiarka sadzenia kolejnych kulek. Za tymi kulkami do przymiarki przesadzone są 2 kule bukszpanów żółtych, tylko jeszcze muszę je przyciąć- wyrównać kulki. Przed kulkami będę sadzić najprawdopodobniej jakieś trawy

Gocha 00:14, 28 mar 2015

Trochę podkasałam krzaczek, żeby w jego nóżkach cos posadzić

I tu już posadzone kulki. Trochę zimno juz było. Jak wracałam z pracy około 16 było 28 st. ciepła a jak to sadziliśmy to było około 10 stopni

Gocha 00:24, 28 mar 2015

A te sadzone wczoraj ale jeszcze nie dokończone i muszę je przyciąć równiej a przynajmniej spróbować. I jeszcze przekopać i wyrównać ziemię pomiędzy. No i oczywiście cos pomiędzy będzie później dosadzane. Aha i proszę nie zwracać uwagi na te górę z chwastami mam nadzieje że w tym roku uda nam sie ją zlikwidować.

jona 00:32, 28 mar 2015

Gocha napisał(a)
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/80/803255/original.JPG[/img]

Zadowolenie Ogrodniczki wylewa się nawet poza zdjęcie
Ewa777 09:26, 28 mar 2015

Gosiu, bardzo mi się podoba ta obwódka. Super pomysł. Moja przesyłka z kłączami wygląda bardzo podobnie. Ciekawe, czy kupowałyśmy w tym samym miejscu