Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 19:28, 02 kwi 2016

Ta nowa rabata będzie jednak nieco większa- szybka decyzja i 3 leszczyny usuniete i jeszcze wiśnia i grusza które nie były warte świeczki również. Wydłużę wiec żywopłot grabowy troche poza kostkę i oczywiście powiększę też rabatę

Gocha 19:40, 02 kwi 2016

Naokoło tego przechowalnika też chyba posadzę bukszpany jak mi zostaną

I taki ogólny widok

Gocha 19:48, 02 kwi 2016

Wczorajsze zakupy- kilka stokrotek i bratków zachciało mi się dokupić
Gocha 19:51, 02 kwi 2016

Wczoraj też skusiłam się na rajskie jabłonie- na razie 2 szt. ale chyba będę chciała wiecej.

Gocha 20:07, 02 kwi 2016

I dzisiejsze drobne zakupy- rozchodnik NN, narcyzy, runianka ( do podzielenia i zrobienia sadzonek )

I skusiłam sie dzisiaj na kupno 7 szt. świerka serbskiego- uważam że cena ok.wiec trzeba było kupić
omelka1 13:26, 03 kwi 2016

Ale szalejesz z zakupami.Ciekawie zapowiadają się zmiany.Będę podglądać.
Pozdrawiam słonecznie i ciepło.
malgorzata_s... 13:41, 03 kwi 2016

Dawno nie byłam więc witam się w nowym sezonie Powstaje piękna nowa rabata a zakupy rewelacja Buksiki cudne i nie rozumiem dlaczego u nas nie ma takich plantacji
Gocha 14:25, 03 kwi 2016

omelka1 napisał(a)
Ale szalejesz z zakupami.Ciekawie zapowiadają się zmiany.Będę podglądać.
Pozdrawiam słonecznie i ciepło.

Agatko oczywiście taka moja konsekwencja cudna- obiecałam sobie że nic z roślin nie kupuje w tym sezonie a przynajmniej niewiele ale mi to nie wychodzi. Pozdrawiam rónież gorąco :0
Gocha 14:31, 03 kwi 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Dawno nie byłam więc witam się w nowym sezonie Powstaje piękna nowa rabata a zakupy rewelacja Buksiki cudne i nie rozumiem dlaczego u nas nie ma takich plantacji

Małgosiu miło mi Ciebie gościć. Nie wiem czy ta rabata będzie piekna. Posadziłam na niej rozchodniki zamawiane w necie- białe i Matrony ale jestem mocno zawiedziona. Z białych 6 szt. 2 szt. tylko jako takie- pozostałe zgniły- podobno mam czekac jak sa w ziemi to maja wypuścić nowe kapustki. A Matrony sa strasznie malutkie - 1 lub 2 pędy. Jak dla mnie niestety to koszmar za taką dużą cenę- płaciłam po 11 zł. bo miały być bardzo duże rośliny. Ale dam im jeszcze czas na pokazanie się- może akurat jeszcze powypuszczają pędy nowe. Gosiu już Cię kiedyś zapraszałam na bukszpany na wiosnę do nas- załatwiłabym Ci takie- może w przyszłym roku sie skusisz
Gocha 19:35, 03 kwi 2016

Dosadzony żywopłot z grabu i posadzone do końca bukszpany, jeszcze posadzone na tej rabacie 2 rajskie jabłonki ale bez fotki bo za ciemno już było