Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 00:52, 01 kwi 2016

Milka napisał(a)
Piękne masz ciemierniku, od frontu błysk
Gosiu, a jakby włączyć te drzewka, co masz w tę nową rabatę i powiększyć ten wąski pas skopanej ziemi, do tej wielkości, co na początku rabaty??

Irenko masz rację z tym powiększeniem rabaty- tak właśnie ma być wytyczona tylko wstępnie był pasek zrobiony żeby posadzić graby. Te drzewka to leszczyna i własciwie nie powinnam jej tu trzymać bo żaden z niej pożytek- tylko troszkę orzeszków. Ale to przez sentyment je trzymam. Chyba jeszcze raz muszę się nad nimi zastanowić.
Gocha 00:55, 01 kwi 2016

Posadziłam w końcu moje wiosenne kwiatki a to i tak dużo wcześniej niż w tamtym roku.Tylko donice jeszcze nie domyte
Gocha 01:01, 01 kwi 2016

Ciemierniki z ogrodu i ten bordowy to najnowszy zakup-odmiana Double Ellen Red
Gocha 01:05, 01 kwi 2016

Moje jedyne krokusy w ogrodzie i po raz kolejny obiecuje sobie że dokupię jesienią
Gocha 01:08, 01 kwi 2016

I dzisiejszy zakup - 100 sztuk bukszpanów na obwódki ale posadzić już nie można było bo deszcz lał.W samochodzie były przewożone w siatkach i włożone do kartonów żeby synio nie jęczał że zapaskudzony samochód
Kacha123 06:04, 01 kwi 2016

Witam wiosennie! Piękna wiosna u Ciebie. Ślinka mi poleciała na widok irysków i ciemierników. Mniam! A zakupy oszałamiające!
jona 12:42, 01 kwi 2016

Gocha napisał(a)
I dzisiejszy zakup - 100 sztuk bukszpanów na obwódki ale posadzić już nie można było bo deszcz lał.W samochodzie były przewożone w siatkach i włożone do kartonów żeby synio nie jęczał że zapaskudzony samochód

Krzaczki wyglądają na dość duże . Udało Ci się kupić w tak dobrej cenie jak w poprzednim roku? Sądząc po ilości, to chyba tak.
siakowa 12:51, 01 kwi 2016

ale cimeirniki piękne i bukszapny
Joku 14:41, 01 kwi 2016

Cześć Gosia! Witam w nowym sezonie. Widzę że szykuje się ciąg dalszy rewolucji i upiększania. Lubię twój ogród i lubię do ciebie zaglądać. Życzę żeby wszystkie bukszpany się przyjęły i zdrowo rosły.
Gocha 15:44, 01 kwi 2016

Kacha123 napisał(a)
Witam wiosennie! Piękna wiosna u Ciebie. Ślinka mi poleciała na widok irysków i ciemierników. Mniam! A zakupy oszałamiające!

Kasiu witam gorąco mimo że na dworze straszny ziąb i deszcz. Irysków mam malutko ale będę cebulki wykopywała i porozsadzam w innych miejscach- one się ładnie namnażaja więc może będzie ich coraz więcej. I chyba muszę dokupić jesienią. A w ciemiernikach to się po prostu zakochałam i pewnie co roku będę dokupowała.Pozdrawiam Kasiu