Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dudusiowy ogród kiedyś tu wyrośnie...

Dudusiowy ogród kiedyś tu wyrośnie...

tabliczkazna... 22:27, 30 lip 2014

Ania74 napisał(a)

Przypomnij mi ile Oliwka ma lat?

Całe trzy i pół A Młody 10 miesięcy Dziś nauczył się przybijać piątkę, tak się przy tym chichrał, że ja się popłakałam
ModraSowa 23:04, 30 lip 2014

tabliczkaznapisem_ucze_sie napisał(a)

Hmm... W Borkach jest całkiem fajnie, mozna i do lasu pójść i popedalowac do zubrow... Nie wiem tylko czy ciszy tam teraz uswiadczycie, bo moze być wakacyjny rwetes.
Chociaż jakby ktoś mi wziął dzieci na weekend to i huk armatni by mnie nie obudził

Miejsce zaklepane,padło na "Dwa Stawy" w Sulejowie, bo konie mają. wybywamy jutro, nic nam nie straszne
Z zartu Marty uśmiałam się na smutno, nie opowiem go żadnemu facetowi którego lubię.
Twoja córcia ma charakter, jak nic po mamusi
tabliczkazna... 00:17, 31 lip 2014

ModraSowa napisał(a)

Miejsce zaklepane,padło na "Dwa Stawy" w Sulejowie, bo konie mają. wybywamy jutro, nic nam nie straszne
Z zartu Marty uśmiałam się na smutno, nie opowiem go żadnemu facetowi którego lubię.
Twoja córcia ma charakter, jak nic po mamusi

) Niestety i stety - prawda to. Czasem jak jej słucham, to mam wrażenie, że to moje echo - no gada całkiem jak ja

Zabierz suchy chleb i dużo kostek cukru. No ciekawe jak panna Andzia będzie chodzić po powrocie. Jeśli często nie jeździsz to odkryjesz istnienie mięśni, których występowania się nie spodziewałaś
ModraSowa 00:24, 31 lip 2014

Oj tak, dzieci kodują wszystko, i sprytnie potrafią to zastosować w odpowiednim momencie.
Marta, mnie już żaden mój mięsień nie zaskoczy swoim istnieniem.
Suchego chleba nie mam, Mąż wszystko zjada
Ania74 08:37, 31 lip 2014

ModraSowa napisał(a)
Oj tak, dzieci kodują wszystko, i sprytnie potrafią to zastosować w odpowiednim momencie.
Marta, mnie już żaden mój mięsień nie zaskoczy swoim istnieniem.
Suchego chleba nie mam, Mąż wszystko zjada

Hahahahaah... znany cytat a wciąż śmieszy..

Ania74 08:39, 31 lip 2014

Całe trzy i pół A Młody 10 miesięcy Dziś nauczył się przybijać piątkę, tak się przy tym chichrał, że ja się popłakałam

Kurczę jednak babeczki szybciej lecą z rozwojem emocjonalnym...

Moje dzikusy leśne są... Mały jest przesłodki, bo zaczyna mówić (2 lata i 3 miesiące). Mówi całe zdania, ale tylko końcówki wyrazów... Nie mogę się nadziwić jak on to robi... ???
tabliczkazna... 09:27, 31 lip 2014

Ania74 napisał(a)

Hahahahaah... znany cytat a wciąż śmieszy..

)
tabliczkazna... 09:33, 31 lip 2014

Ania74 napisał(a)

Kurczę jednak babeczki szybciej lecą z rozwojem emocjonalnym...

Moje dzikusy leśne są... Mały jest przesłodki, bo zaczyna mówić (2 lata i 3 miesiące). Mówi całe zdania, ale tylko końcówki wyrazów... Nie mogę się nadziwić jak on to robi... ???

Nawet nie próbuj tego zrozumieć )
Moja córka gada od swojego roku życia i robi to non stop, serio. Już czasem padamy... Wiec zdążyła sie wyszkolić. Mam taka obserwacje: córka mojej siostry - Oliwka - syn siostry mojego męża. Różnice miedzy nimi max 2 mce. Dziewczyny chłopaka dwa razy kupią, sprzedadzą i obiegna, wiec cos z tym wolniejszym rozwojem chłopaków moze być na rzeczy. Zobaczę co bedzie z Gigim... Bo kłóci sie już z Oliwka zawzięcie używając "eee", "yyy" i innych sylab.
Ania74 09:44, 31 lip 2014

Nawet nie próbuj tego zrozumieć )
Moja córka gada od swojego roku życia i robi to non stop, serio. Już czasem padamy... Wiec zdążyła sie wyszkolić. Mam taka obserwacje: córka mojej siostry - Oliwka - syn siostry mojego męża. Różnice miedzy nimi max 2 mce. Dziewczyny chłopaka dwa razy kupią, sprzedadzą i obiegna, wiec cos z tym wolniejszym rozwojem chłopaków moze być na rzeczy. Zobaczę co bedzie z Gigim... Bo kłóci sie już z Oliwka zawzięcie używając "eee", "yyy" i innych sylab.

Kiedyś usłyszałam uspokajający komentarz lekarza, któremu zaniepokojona matka opisywała postępy rozwojowe swojego syna... - Proszę pani, wszystko jest w porządku, chłopcy rozwijają się przez bieganie i skakanie...
Coś w tym jest

A inna sentencja brzmi: Chłopcy rozwijają się do ok. 4 roku życia, a potem... to już tylko rosną.
tabliczkazna... 09:56, 31 lip 2014

Ania74 napisał(a)

Kiedyś usłyszałam uspokajający komentarz lekarza, któremu zaniepokojona matka opisywała postępy rozwojowe swojego syna... - Proszę pani, wszystko jest w porządku, chłopcy rozwijają się przez bieganie i skakanie...
Coś w tym jest

A inna sentencja brzmi: Chłopcy rozwijają się do ok. 4 roku życia, a potem... to już tylko rosną.

Z tym ostatnim zgadzam sie bezapelacyjnie. Bo Oliwka biega i skacze całymi dniami, wiec tamta teoria ma zastosowanie uniwersalne.
Każde normalne zdrowe dziecko rozwija sie przez ruch.