Jasne, ze sie przyczepiaj Konstruktywna krytyka zawsze mile widziana. Wiem, ze podpory sa nędzne, pisałam o tym z Marta kilka postów wyżej i wiem, ze muszę właśnie zakupić te obręcze, ale... Czasu zabrakło po powrocie, a podnieść je trzeba było, bo akurat były dwa dni deszczu, a kwiaty leżały na ziemi. Bedą podpory zamiast sznurków, promise
Sówka, dzięki za te słowa. To prawda, ze cieżko czasem, ale jak to wszystko rośnie to aż sie chce. Miło mi, ze jednak rozumiesz i doceniasz.
wlasnie wczoraj patrzyłam na te podpory na allegro - dość drogie są
ciekawe jak z ich jakością?
kombinuję jak przekonać męża, aby mi takowe powyginał z grubego drutu ;>
Na metry kupisz w Castoramie -kupowałam podobną w ubiegłym roku do grodzenia warzywnika Bo mi psina pietruszkę depcze
w zaleznosci od wysokości ale cena w +-10 zł za metr, więc znośnie
Dziewczyny, przecież potrzeba matką wynalazku! nie uwierzę,ze same nie wymyślimy jakiejś super podpory. Taki drut można wygiąć na imadle.
Siatka którą zalinkowała Ania moim zdaniem nie nadaje się. Mam dokładnie taką ogrodzoną rabatę. Te druty które trzeba wbić w ziemię ,zeby ona była stabilna,są dość krótkie. W ogóle drut z którego ona jest zrobiona jest miękki.Można ewentualnie jakieś pręty, w pionie poprzeplatać, to by wzmocniło konstrukcję.
Kupując takie podpory trzeba jeszcze uwzględnić ,że kilkadziesiąt centymetrów trzeba wbić w ziemię.
A mi sie wydaje, ze aby to było przydatne i stabilne oraz aby udźwignelo rosliny musi byś twarde (stal)
A wiec - choć kowal ze mnie jak z koziej części ciała trąbka - chyba trzeba to giac na ciepło. No chyba jednak kupie za 5zl / szt
Mi tez ta siatka nie wydaje sie dobra...
Przecież tego ma nie być widać
Zamówiłam dziś roze!!!! Ludzie jak sie cieszę już niedługo wszystkie mszyce z okolicy bedą u mnie!
Co kupisz za 5 zł/ szt?
Róże Paniusia zamówiła, fiu ,fiu, pisz jakie.
Marta ,czy Ty mieszkasz gdzieś koło zalewu sulejowskiego, znane Ci jest to miejsce?