Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Juzia 17:56, 09 lip 2014

Lustro dałam po lewej...bo tak
gierczusia 17:57, 09 lip 2014

ewakatowice napisał(a)
Aga, ukłony
Zrobiłaś Ell rewolucje, teraz trzeba zaplanować jak ją wywieźć by zrealizować jej to geometryczne cudeńko

Noo patrz .. To projekt dokładnie dla Ciebie , bo Ty kofasz linijkę chyba bardziej niż ja

A ja stawiać opór bedem
gierczusia 17:59, 09 lip 2014

Lustra nie ma opcji p o lewej ..są tam wielkie tuje a lustra nie byłoby jak umocować , bo by sie nie miało o co oprzeć , same kotwy nie wystrcza ..a wybetonować sie też nie da , bo tam jest podziemny zbiornik na deszczówkę ....
Juzia 18:01, 09 lip 2014

No to zostanie po prawa tylko rośliny pod nie dasz
ewakatowice 18:02, 09 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Ja Ciem proszem .. Przeca Ty musisz dwa razy wejść ,żby Cię było raz widać .. Jak to możliwe ,że Ty sie nie mieścisz ....

dobreeee,

Jakiś czas temu w radio była audycja dotycząca krwiodawstwa. Między innymi padły liczby, że jednym z warunków bycia honorowym dawcą jest wymagana waga „pacjenta” 50 kg. Z przejęciem w głosie opowiadam rodzinie podczas kolacji, ze taka marna jestem, ze dawcą nie mogę być, bo coś lich się czuję i marnie wyglądam (wcześniej się zważyłam i waga wskazała 48 kg – rachocha mnie ogarnęła, ze pot nie na marne i czas i trud… wręcz euforia)itd.

Po czym mój eMuś, ze spokojem :kochanie, ich popraw wagę bo na dywaniku krzywo stoi…
Poszłam, staję na wagę i … jak w mordę strzeliło 5…. Z dużym haczykiem.

A tak się cieszyłam, ech i tak mogli mi współczuć, że słabiutka płeć echhhh

ewakatowice 18:05, 09 lip 2014

To jajo będzie a kałuża to będzie za żółtko robić.
Naciągniemy troszkę projekt Agnieszki i będzie jak znalazł
gierczusia 18:06, 09 lip 2014

Juzia_G napisał(a)
No to zostanie po prawa tylko rośliny pod nie dasz

Juzia .. To wszytsko nie jest takie proste.. .. Na trawniku są zamontowane zraszacze a na rabatach linie kroplujące.. Gdybym chciała tak wielką rewoltę robić to na sam początek musze cały system podlewania rozwalić a to już nie jest 5 zł
gierczusia 18:10, 09 lip 2014

ewakatowice napisał(a)
To jajo będzie a kałuża to będzie za żółtko robić.
Naciągniemy troszkę projekt Agnieszki i będzie jak znalazł

Uśmiałam sie z tej opowieści o wadze.. Ten spokój Twojego przypomniał mi mojego ..on też tak ze spokojną mina coś mim odpowiedniego zasunie

A Ty może sprawdż ta swoją wagę , bo jeśli Ty ważysz 5 dych to ja bym muiała ważyć 6.... Noo chyba ,że i moja waga jest zepsuta

W każdym razie słabą płcią to Ty ja bank nie jesteś

Ja tam nie wiem , czy kącik prosty można do miękkiej linii naciągnąć
ewakatowice 18:11, 09 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Juzia .. To wszytsko nie jest takie proste.. .. Na trawniku są zamontowane zraszacze a na rabatach linie kroplujące.. Gdybym chciała tak wielką rewoltę robić to na sam początek musze cały system podlewania rozwalić a to już nie jest 5 zł

Widziałam ładne konewki do podlewania
Musisz znaleźć jeden powód dla którego chcesz przekopać ogródek a nie 5 dla, których nie możesz
GosiaJoanna 18:16, 09 lip 2014

Ela ty się lepiej dogadaj z tym Gościem od domu weselnego żeby Ci z metr ziemi sprzedał a jak nie to sama płot przestaw w nocy