Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

JulkAd 13:44, 09 lip 2014

Ozz napisał(a)
Hm... no coś czerwono-pomarańczowego na pniu by tam ładnie faktycznie wyglądało... ale nie wiem czy tak centralnie na środku działki, czy nie przemieściłabym np. w prawo gdzieś w okolice/zamiast hortensji (tylko tam chyba masz obok jeszcze innych drzewiastych lokatorów?)

Trochę może być zafałszowane ale tak mniej więcej:

No ciekawie się robi faktycznie...no to koniecznie rewolucję muszę obejrzeć
a tak patrząc na lustro z góry, mam wrażenie, że u sąsiada też jest lustrzane odbicie...przynajmniej w małym kawałku
Juzia 13:56, 09 lip 2014

Eluś a nie chcesz zrobić wielkiej rewolucji i z fal zrobić linii prostych???

Nie zabij
ewakatowice 13:58, 09 lip 2014

a może jajo... owal ? bez zawijasków?
AgnieszkaW 14:07, 09 lip 2014

Elu, wielkie dzięki, wszystko widać jak na dłoni, jeszcze tylko wymiary ogrodu wzdłuż i wszerz i zabieram się do pracy, bo akurat deszcz pada
A, i narysuj jeszcze odręcznie kształt tarasu, czy on jest literą L?
Co to jest za drzewko czerwone w lewym rogu, czy to buk Purple fontain? Matko, ile ty Eluś tego tam masz Czy masz dwa swierki glauca globosa? Dobrze widzę? Te świerki trzeba koniecznie formować, bo inaczej wybiją do góry i będziesz miała spore drzewa.
ewakatowice 14:13, 09 lip 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Elu, wielkie dzięki, wszystko widać jak na dłoni, jeszcze tylko wymiary ogrodu wzdłuż i wszerz i zabieram się do pracy, bo akurat deszcz pada

Jak będzie jutro podać to i ja się zgłoszę
gierczusia 15:02, 09 lip 2014

AgnieszkaW napisał(a)
A, i narysuj jeszcze odręcznie kształt tarasu, czy on jest literą L?
Co to jest za drzewko czerwone w lewym rogu, czy to buk Purple fontain? Matko, ile ty Eluś tego tam masz Czy masz dwa swierki glauca globosa? Dobrze widzę? Te świerki trzeba koniecznie formować, bo inaczej wybiją do góry i będziesz miała spore drzewa.

Na szerokość 10 metrów, od tarasu do gazonów w nawęższym miejscu 4m

Drzewko czerwone.. Buk pruurea pendula.. Świerki : jeden glauca a drugi chudzina iseli fastigiate..

I zdjęcie

gierczusia 15:04, 09 lip 2014

Dziewczynki .. Ochraniacze dla synka zakupiwszy , co biorąc pod uwagę jego mikro gabaryty jest nią lada sukcesem ...
Teraz obiad szybciorem , potem Wam odpisze .. Oki ??.. Sama zaglądam do własnego wątku z wypiekami .. Normalnie mała dziewczynka jak nic

Buziaki
ewakatowice 15:11, 09 lip 2014

Trzeba było mówić, ze ochraniacze szukasz, mam na wszystkie okazje jako nadopiekuńcza matka jedynaka...kaski też, rower, deska, narty, rolki, toczek i ubiór do jazdy konnej, czepki, gogle, okulary...do nurkowania, wspinaczki, tenisa

Ell, jeszcze masz Wiąza
Urszulla 16:52, 09 lip 2014

Wakacje masz i rewolucje Ci w głowie
gierczusia 16:56, 09 lip 2014

ewakatowice napisał(a)
Trzeba było mówić, ze ochraniacze szukasz, mam na wszystkie okazje jako nadopiekuńcza matka jedynaka...kaski też, rower, deska, narty, rolki, toczek i ubiór do jazdy konnej, czepki, gogle, okulary...do nurkowania, wspinaczki, tenisa

Ell, jeszcze masz Wiąza

Ewka .. No faktycznie nie pomyślałam....ale moj synek to taki patyczak ,źe juź od 3 dni szukamy ochraniaczy bezskutecznie..dopiero dziś sie udało.. Wiec szansa ,że Wasze będą pasować jest naprwdę nikła..... Ale dzieki za propozycję

Ja wiem ,że wiąz jest..ale Aga nie pytała o wszystkie drzewa tylko o to czerwone....

Ps.toczek do jazdy konnej mnie zaintrygował