Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

JulkAd 15:48, 10 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Filip .. Ja kocham swój ogród.. Taki poczochrany , nabity roślinami które mi się podobają.. Geometria bardzo mi się podoba u kogoś..ale ja nie chcę.. Nie zrezygnuje też za Chiny ludowe z trawnika.. Radość chodzenia po nim boso rano nie zastąpi niczego pod słońcem .. A ogród .. Ma przecież nas cieszyć .. W żadnym konkursie nie startuje ,żeby musiał być idealny .. Musi być mój .. Tak po prostu ..

Ale dzięki za radę

...o to, to tyż tak myślę
danuta_szwajcer 15:49, 10 lip 2014

Macierzanka pięknie pachnie Pieknie Ci juz ten wiciokrzew sie rozrosł, do twarzy mu zapewne z lustrem Pozdrawiam
JulkAd 16:06, 10 lip 2014

gierczusia napisał(a)
A tymczasem u mnie..

Wiciokrzew ... Wnet utworzy piękną kwitnącą ramę wokół lustra

Jak długo on Ci kwitnie?.... i w słońcu go masz?, i jak długo ma słonko?...

plany i inspiracje poczytałam, decyzje wstępne Twoje też, więc czekam teraz na czyny
Juzia 16:17, 10 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Jassssne

"Perfekcyjna pani domu"
Autorka: Anthea Turner

O niebo lepsza od tej naszej podrabianej.... "perfekcyjnej"

Sebek 17:40, 10 lip 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Hehehe oglądałam jej program na brytyjskiej TV Fajna Babka ...ja lubię panie perfekcyjne naszą p. Rozenek też

Dołączam się do grona fanów A. Turner Nauczyła mnie sprzątać - perfekcyjnie

Widzę, że tu niezła rozróba się szykuje
gierczusia 18:47, 10 lip 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Hehehe oglądałam jej program na brytyjskiej TV Fajna Babka ...ja lubię panie perfekcyjne naszą p. Rozenek też

Ja oglądałam Antheę na polskim i bardzo ją lubiłam.. W naszej PPD najbardziej przeszkadza mi głos..jakoś nie umię sie do niego przyzwyczaić ...
gierczusia 18:52, 10 lip 2014

JulkAd napisał(a)

A i juści...gąbeczka i u mnie jest (zrobiłam sobie kiedyś zapasy w Ikei), ale raczej używana bez godności pozostałych domowników (bez godności do kabiny, oczywiście, a nie do "ściągaczki" - bo tak to nazywam)) ....ale Ty fiesz Elu, że najlepiej wupucowana kabina to tylko przeze mnie jest, zresztą wszyscy mi mówią, ze się czepiam...
...idę czyatć dalej, bo mnie co chwilę coś odciąga od kompa

Ja właśnie z tym walczę w sobie ,żeby sie nie czepiać ... Stwierdziłam ,że jak się będe czepiać to juz mi ffffcale nie bedą chcieli pomagać .. Wiec...cieszę się tym co mam ..bez względu na jakość świadczonych usług

gierczusia 18:53, 10 lip 2014

JulkAd napisał(a)

...no jak można ograniczyć ilośc gatunków?, a...chciejstwa?, Aga Ty serca nie masz

Oplułam ekran ;... Noo ni mają serca .....ni mają
JulkAd 18:54, 10 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Ja właśnie z tym walczę w sobie ,żeby sie nie czepiać ... Stwierdziłam ,że jak się będe czepiać to juz mi ffffcale nie bedą chcieli pomagać .. Wiec...cieszę się tym co mam ..bez względu na jakość świadczonych usług

to siem na nauki muszę do Ciebie udać....ja tej gadziny z siebie wygonić nie mogiem
gierczusia 18:56, 10 lip 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Macierzanka pięknie pachnie Pieknie Ci juz ten wiciokrzew sie rozrosł, do twarzy mu zapewne z lustrem Pozdrawiam

Noo pięknie pachnie ta macierzanka .. Pięknie .. Teraz posadziłam jedna kępkę na zielonym dachu na próbę .. Zobaczymy co z tego będzie

Wicek rosnie jak szalony .. Nadrabia choróbsko z początku wiosny..myslałam wtedy ,że przyjdzie mi sie z nim pożegnać

Wyglądał wtedy tak :

Ale on ma się dobrze i szallleje

Buziolki Danusiu