Filip .. Ja kocham swój ogród.. Taki poczochrany , nabity roślinami które mi się podobają.. Geometria bardzo mi się podoba u kogoś..ale ja nie chcę.. Nie zrezygnuje też za Chiny ludowe z trawnika.. Radość chodzenia po nim boso rano nie zastąpi niczego pod słońcem .. A ogród .. Ma przecież nas cieszyć .. W żadnym konkursie nie startuje ,żeby musiał być idealny .. Musi być mój .. Tak po prostu .. Ale dzięki za radę
A tymczasem u mnie.. Wiciokrzew ... Wnet utworzy piękną kwitnącą ramę wokół lustra
Jassssne "Perfekcyjna pani domu" Autorka: Anthea Turner
Hehehe oglądałam jej program na brytyjskiej TV Fajna Babka ...ja lubię panie perfekcyjne naszą p. Rozenek też
A i juści...gąbeczka i u mnie jest (zrobiłam sobie kiedyś zapasy w Ikei), ale raczej używana bez godności pozostałych domowników (bez godności do kabiny, oczywiście, a nie do "ściągaczki" - bo tak to nazywam)) ....ale Ty fiesz Elu, że najlepiej wupucowana kabina to tylko przeze mnie jest, zresztą wszyscy mi mówią, ze się czepiam... ...idę czyatć dalej, bo mnie co chwilę coś odciąga od kompa
...no jak można ograniczyć ilośc gatunków?, a...chciejstwa?, Aga Ty serca nie masz
Ja właśnie z tym walczę w sobie ,żeby sie nie czepiać ... Stwierdziłam ,że jak się będe czepiać to juz mi ffffcale nie bedą chcieli pomagać .. Wiec...cieszę się tym co mam ..bez względu na jakość świadczonych usług
Macierzanka pięknie pachnie Pieknie Ci juz ten wiciokrzew sie rozrosł, do twarzy mu zapewne z lustrem Pozdrawiam