Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 21:36, 11 lip 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
O widze, ze klon masz w planie zakupic? Tez mam taki plan, chodz juz mowilam , ze klona nie kupie, trzy razy juz mialam, ale tak mi sie podobaja. Buka jeszcze tez chce kupic, mam do uporzadkowania dwa miejsca i tak se wymysliłam: A co... Czekam na foto Twojego. Milego spotkania i sloneczka

Danusiu .. Mnie też klon japoński padł przed domem.. Ale ten nie jest japoński tylko zwykły i mam nadzieję ,ze da radę ... Buczek u mnie kaprysi ,no ale trudno

Zamierzam jutro wcześniej wyjechać i zajrzeć do Goczałkowic i kupić tego klonika , bo wiem ,że tam sa w dobrej cenie

Tak się cieszę na to spotkanie ,źe hoho

Ściskam
Bogdzia 21:40, 11 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Ufff , to wiele się nie pomyliłam ... Dzięki Bogdziu .. Ładne zestawienie prawda ??.. Ci Angole jak coś wymyślą ...

Ściskam

Ps.. Tam było zastosowanych wiel roślin , które sa u nas chronione .. Ten mech , który był ja domku też z chronionych..echhhh

Owszem ładne. Oni teraz starają sie naśladowac przyrode i nawet im się to dobrze udaje, takie naturalistyczne rabaty.Piękna. Ciekawa jestem jakiego klona kupisz, ja choruje też na jednego (shirasawanum Aureum) ale miejsca nie mam wolnego i pewnie nie kupie.Serce mnie boli jak o tym myslę.
JulkAd 21:41, 11 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Echh Julka .. Spokojnie .. Mnie tyszzz ślepota jest bliska , nie martw się .. Do zobaczenia jutro .. Hurra

Ja z radości podskoczę, ino żeby pogoda nie płacząca była
gierczusia 23:27, 11 lip 2014

Bogdzia napisał(a)

Owszem ładne. Oni teraz starają sie naśladowac przyrode i nawet im się to dobrze udaje, takie naturalistyczne rabaty.Piękna. Ciekawa jestem jakiego klona kupisz, ja choruje też na jednego (shirasawanum Aureum) ale miejsca nie mam wolnego i pewnie nie kupie.Serce mnie boli jak o tym myslę.

Mnie się wydawało ,że oni bardziej lubią formalne ogrody , a nie takie naturalistyczne ... Byłam bardzo mile zaskoczona jak je zobaczyłam ..

Klon ma być szczepiony i potem będzie strzyżony w kulkę ... Crimson sentry ..

A Tobie może sie jakie miejsce znajdzie .. Chyba musiałabym przyjechać , bo ja fieszzz miszczyni upychania jestem

Skoro u siebie tyle wepchnęłam to do Ciebie jednego klonika - pestka
gierczusia 23:28, 11 lip 2014

JulkAd napisał(a)

Ja z radości podskoczę, ino żeby pogoda nie płacząca była

Jak będzie laó to najeyżej w kuchńi u Kasi posiedzimy zamiast w ogrodzie
anna_g 23:31, 11 lip 2014

Miłego spotkanka Wam życzę choć przecież wiadomo że inaczej być nie może Ela u mnie jeszcze raz espeszely for ju fotek kilka... zainspirowałaś je - prostym pytaniem Buziaki
Ozz 23:36, 11 lip 2014

Ja coś czuję, że wrócisz z dwoma klonami... choroba drzewiasta jest zakaźna zapomniałam Ci powiedzieć
nicol21 19:40, 12 lip 2014

Ozz napisał(a)
Ja coś czuję, że wrócisz z dwoma klonami... choroba drzewiasta jest zakaźna zapomniałam Ci powiedzieć

a o opanowanie ciężko jak nie wiem co!! Ale dobre rzeczy trzeba szerzyć! Pokaż co tam zanabyłaś?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
gierczusia 20:34, 12 lip 2014

Ozzi , Nicol.. Nic nie kupiłam...echhhh... Dzwoniłam wcześniej do Kapiasa z zapytaniem o ten konkretny klon i otrzymałam odpowiedz ,że jest.. Nawet cena została podana. Tymczasem po dotarciu na miejsce okazało się, że..ktoś pomylił klony i podał mi cenę klona royal red .. Crimsona nie było ... Tylko szczepione na 140 cm , a taki jest mi zdecydowanie zbyt niski... Więc nie kupiłam

Ale za to pospacerowałam sobie po ogrodach pokazowych
gierczusia 20:36, 12 lip 2014

anna_g napisał(a)
Miłego spotkanka Wam życzę choć przecież wiadomo że inaczej być nie może Ela u mnie jeszcze raz espeszely for ju fotek kilka... zainspirowałaś je - prostym pytaniem Buziaki

Spotkanko Fantastiko ... Mam nadzieję ,ze i nam uda się wnet spotkać Aniu ... Pooglądam focie u Ciebie , już sie na nie cieszę.. Tylko nie wiem , czy dziś zdążę , bo dziecko osobiste spakować muszem na obóz

Ściskam