Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Bea 18:16, 11 lip 2014

Kto tu mówi o lenistwie. Tyle kopania, malowania zrobione.

Pozdrawiam

gierczusia 18:41, 11 lip 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Gdzie jedziesz do szkółki?Ja też myślę o kloniku czerwonym u Gosi taki widziałam ,jak ty upchniesz u siebie to może ja też dam radę
Pytałaś kiedyś jak wysoka jest budleja ,u mnie w tym roku ma ponad 2 m.

Rozpiętość cen klonów jest zatrważająca .. Tym bardziej ,że ja dużego i starego nie potrzebuję.. Najtaniej jest u Kapiasa. Mam być jutro u Kindzi wiec tak se zaplanowałam ,ze wyjadę wcześniej i podjadę do Goczałkowic... Nie wiem czy dwa klony zmieściły by mi się w aucie....hmmmm
Dzięki za info o budlei .. Bardzo mi sie takowa marzyła .. Ale chyba ciut rozsądku musze wykazać .. Bo juz 2 metrasy to chyba przesada

Ale Ty Bogusiu śmiało klona wciśniesz

Ściskam
gierczusia 18:43, 11 lip 2014

Bea napisał(a)
Kto tu mówi o leństwie. Tyle kopania, malowania zrobione.

Pozdrawiam

.. Ja mówię , jaaaaa ... Zawsze wydaje mi się w wakacje ,że świat przewrócę do góry nogami ,a potem...echhhhh

Jakie plany Beatko ??
Bea 19:37, 11 lip 2014

gierczusia napisał(a)

.. Ja mówię , jaaaaa ... Zawsze wydaje mi się w wakacje ,że świat przewrócę do góry nogami ,a potem...echhhhh

Jakie plany Beatko ??

Lenistwo w planach
gierczusia 19:41, 11 lip 2014

Bea napisał(a)

Lenistwo w planach

Ja też podobny plan .. Młody w niedzielę wyjeżdża na obóz ... Może w któryś dzień poleniuchujemy razem ??..
JulkAd 20:37, 11 lip 2014

Elu sorki za ślepotę moją i pomyłkę w pw....buziol ....aż po okulary musiałam iść, żeby jeszcze raz przy kompie usiąść
danuta_szwajcer 20:41, 11 lip 2014

O widze, ze klon masz w planie zakupic? Tez mam taki plan, chodz juz mowilam , ze klona nie kupie, trzy razy juz mialam, ale tak mi sie podobaja. Buka jeszcze tez chce kupic, mam do uporzadkowania dwa miejsca i tak se wymysliłam: A co... Czekam na foto Twojego. Milego spotkania i sloneczka
JulkAd 20:44, 11 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Rozpiętość cen klonów jest zatrważająca .. Tym bardziej ,że ja dużego i starego nie potrzebuję.. Najtaniej jest u Kapiasa. Mam być jutro u Kindzi wiec tak se zaplanowałam ,ze wyjadę wcześniej i podjadę do Goczałkowic... Nie wiem czy dwa klony zmieściły by mi się w aucie....hmmmm
Dzięki za info o budlei .. Bardzo mi sie takowa marzyła .. Ale chyba ciut rozsądku musze wykazać .. Bo juz 2 metrasy to chyba przesada

Ale Ty Bogusiu śmiało klona wciśniesz

Ściskam

Czy mnie coś ominęło, czy nie umniem czytać ze zrozumieniem (chyba, że mi okulary faktycznie potrzebne, bo zaczyna mi się dwoić w oczach)....to ma być jeden Crismon czy dwa?
Gabrysia_ 21:07, 11 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Gabrysiu .. Ja właśnie w takich momentach Bozi dziękuję ,że mom tak mało .. Przeca chłop by mnie chyba z domu wywalił ,jak ja bym ciągle w takim wielkim ogrodzie kopała

Ale Ty tez lubisz zmiany , wiec mogę liczyć na zrozumienie

Ściskam

Oj...lubię zmiany,nie da się ukryć
...oczywiście możesz liczyć na zrozumienie,mamy podobne temperamenty
Buziam Eluś
gierczusia 21:33, 11 lip 2014

JulkAd napisał(a)
Elu sorki za ślepotę moją i pomyłkę w pw....buziol ....aż po okulary musiałam iść, żeby jeszcze raz przy kompie usiąść

Echh Julka .. Spokojnie .. Mnie tyszzz ślepota jest bliska , nie martw się .. Do zobaczenia jutro .. Hurra