Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

JulkAd 18:13, 23 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Dobrze ,że jesteś Bogusiu .. Aa romantycznie , romantycznie .. Tylko gryzą te cholery..i to jakoś romantyzmowi nie sprzyja

Synuś wraca w piątek .. Póki co jest ok .. Dzięki za troskę

Ściskam

Musi być cały i zdrowy, bo Synusiowi Ela sprawiła ochraniacze na wszystkie kończyny...
Kasya 18:14, 23 lip 2014

Ja takiego czegoś nie widziałam, ale kupuje pod warzywa i pod róże obornik w workach
JulkAd 18:15, 23 lip 2014

Mala_Mi napisał(a)
W końcu przywlekłam sie obejrzeć klona... a gratuluję aparatu co robi fajne foty nocą..
Z klona będzie pani zadowolona, ale dobry sekator pod choinkę zamówić... będziesz ciąć. Mocno i co roku...... a resztę to chyba zimą nadrobię Buuuuuuuuuuuuuuuuu

A kiedy ciąć, no żeby nie płakał, Aniu?
gierczusia 18:33, 23 lip 2014

JulkAd napisał(a)

Musi być cały i zdrowy, bo Synusiowi Ela sprawiła ochraniacze na wszystkie kończyny...

I coś w tym jest ,że ochraniacze były zakupione , ale były też dostępne takie krótkie spodenki ochronne , z których się oboje w sklepie zaśmiewaliśmy , ale nie było co sie śmiać , bo młody wyrżnął tylko raz i to na..noo ...na co????.. na biodro oczywiście więc następnym razem szrpnę się i na galotki
gierczusia 18:35, 23 lip 2014

Kasya napisał(a)
Ja takiego czegoś nie widziałam, ale kupuje pod warzywa i pod róże obornik w workach

Taaak , u nas też jest obornik.. Nawet kupiłam..taki " bezzapachowy ".. Ale mimo napisu na worku tak był tylko z nazwy sąsiedzi mne mało na taczkach nie wywieżli .. Noo i obornik jest ostry.. To jest delikatniejsze i naprawdę nie pachnie
gierczusia 18:36, 23 lip 2014

JulkAd napisał(a)

A kiedy ciąć, no żeby nie płakał, Aniu?

Zapytaj Anki w Jej wątku..Ona ledwo wyrabia i tu zagłada rzadko.... Jak pytałam o cięcie wiąza , to mi napisali ,że ciąć bezwzględnie zanim ruszą soki , ale też nie zimą ofkurs
JulkAd 19:01, 23 lip 2014

gierczusia napisał(a)

I coś w tym jest ,że ochraniacze były zakupione , ale były też dostępne takie krótkie spodenki ochronne , z których się oboje w sklepie zaśmiewaliśmy , ale nie było co sie śmiać , bo młody wyrżnął tylko raz i to na..noo ...na co????.. na biodro oczywiście więc następnym razem szrpnę się i na galotki

....etam Eluś bioderko to siem może i na piłce nożnej stłuc (wiem cosik o tym, bo Kuba już z 5 lat ma ślad po sztucznej trawie), a wtedy galotki mu nawet nie pomogą
JulkAd 19:05, 23 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Zapytaj Anki w Jej wątku..Ona ledwo wyrabia i tu zagłada rzadko.... Jak pytałam o cięcie wiąza , to mi napisali ,że ciąć bezwzględnie zanim ruszą soki , ale też nie zimą ofkurs

He, he spytam Ani, a i owszem, ale kiedy to jest okres czasowy "zanim ruszą soki"?....bo, kiedy mam ciąć róże to wiem...."kiedy kwitną forsycje" ( i takie określenie czasookresu do mnie przemawia)...
gierczusia 19:18, 23 lip 2014

JulkAd napisał(a)

....etam Eluś bioderko to siem może i na piłce nożnej stłuc (wiem cosik o tym, bo Kuba już z 5 lat ma ślad po sztucznej trawie), a wtedy galotki nie nawet nie pomogą

Ty se te galotki zobacz .. Wyglądają jak od iron mena

http://www.latawki.pl/products/426/p/1271

A Kuba serio tyle czasu ma ślad ???.. Ja Cię...
gierczusia 19:19, 23 lip 2014

JulkAd napisał(a)

He, he spytam Ani, a i owszem, ale kiedy to jest okres czasowy "zanim ruszą soki"?....bo, kiedy mam ciąć róże to wiem...."kiedy kwitną forsycje" ( i takie określenie czasookresu do mnie przemawia)...

Noo masz rację... Z tymi forsycja,i jes bardziej " precyzyjnie ".. To jak już zgłębisz problem , to potem daj znać plizzz