Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

JulkAd 21:08, 23 lip 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Elu,ja kupuje kompost w Zieleni Miejskiej,sprzedają na tony i worki 25kg

O! to ja się muszę spytać u siebie, bo kompostownika nie mam
JulkAd 21:10, 23 lip 2014

gierczusia napisał(a)
Oficjalnie informuję Wszytskich ewentualnych Darczyńców i Dobre Dusze że przyjmę krwawńiki .. Po 10 sierpnia.. W zasadzie interesują mnie wszystkie kolory oprócz żółtego. może akuratnie ktoś ma nadmiar wylewa mu się z rabaty.. To ja się chętnie zaopiekuje

Proszę wybaczyć beszczelność

Czyli czerwień przede wszystkim? No to będę pytać....na razie żółty oblukany, a Ty go nie kcesz....chyba, że zdanie zmienisz
Madzenka 10:17, 24 lip 2014

Miłego wypoczynku Elu

Jeśli udałoby Ci się zidentyfikować nazwę tego grzyba klonu byłabym wdzięczna.
gierczusia 11:11, 24 lip 2014

Bardzo Wam dziękuje za szybki odzew w prawie krwawnika będzie on w okolicy trawy red baron i kiścienia..wiec kolor musi pasować do

Tego

I tego

A od jutra przez 2 tyg mnie nie będzie , wiec czasu na zastanowienie kolorystyczne będzie dość a potem zdecydujemy , dobrze ?

Dziś zachwyciły mnie krople deszczu na liściach rozchodnika Niby nic a jednak ...

Buziaki dla Was i miłego dnia
ewsyg 11:49, 24 lip 2014

Elu, pokaż swoje stipy. Napisałam u mnie co zaserwowałam moim.
Pszczelarnia 12:07, 24 lip 2014

Taka kropla deszczu na rozchodniku to - uwielbiam krople na roślinach i mgły!
GosiaJoanna 12:26, 24 lip 2014

Makrofotografia mikro ogródeczka ...lubie to
gierczusia 15:23, 24 lip 2014

GosiaJoanna napisał(a)
U mnie na łące biały rośnie mam iść kopać
Nawet rośnie ten oset co mi zdjątko wkleiłać z bzem (cirsium rivulare atropurpureum) nie wiem czy to ten sam ale wygląda identycznie

Gosieńko .. Z tym białawymi problem zdecydowanie najmniejszy .. Ale już te fikuśne , to na łąkach jakoś rosnąć nie kcom

A wcale bym sie nie zdziwiła , gdyby to cirsium było pospolitym u nas chwastem , bo ta można było wiele takich roslin zauważyć..pisałam o tym w wątku Chelsea..pełniki , koniczyny, zwykle trawy.. My ich chyba jeszcze nie nauczyliśmy sie doceniać .. A ja teraz jak gdzieś idę lub jadę to patrze na pobocze co tam ładnego rosnie i wiele fajnych roślin NN wypatrzyłam .. Ale dzięki za ofertę

Buziaki slę na koniec swiata
gierczusia 15:24, 24 lip 2014

Ozz napisał(a)
Czekaj, czekaj, widziałam gdzieś ostatnio takie białe w rowie przy drodze...

Ozzi .. U mnie w rowie rosną ich krewniacy ... .. Z tymi ewentualny problem będzie najmniejszy
gierczusia 15:26, 24 lip 2014

JulkAd napisał(a)

Wiesz na takiej sztucznej trawce to siem skóra pali....i nawet specjalnie przed chwilą go o to pytałam...poprawił mnie nawet, że to było nie 5, ale 8 lat tamu...

Ja w zasadzie nie wiem , bo jeszcze z takowym wynalazkiem styczność nie miałam ,a z tego co czytam to chyba dobrze

Bo ja mało sportowa...

Galotki wymiatają to prawda , ale ich cena rownież