Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 15:32, 22 lip 2014

JulkAd napisał(a)

My się nie starzejemy, to dzieci się starzeją...na pewno nie omieszkam skorzystać z zaproszenia (przypominam, że do mnie też możesz zawitać, chociaż ja tak pięknego oświetlenia nie mam), ale myślę, że najszybciej w przyszłym roku ....wcześniej uprzedzę

Buziole

Noo i chyba na to trzeba sie nastawić tzn.że dzieci się starzeją a my nieeeeeee, ffffcale

Zaproszenie aktualne , w następne wakacje również, noo bo światło kcesz zobaczyć .. Ściskam
gierczusia 15:40, 22 lip 2014

Milka napisał(a)

Jej, no czad!!!

Ale mi miło .. Zdjęcie jest robione już dość dawno , bo limka jeszcze wtedy w donicy była..ale lampa stoi nadal .. Mało tego nawet 3
ewakatowice 15:42, 22 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Na szybciora tylko lampę wrzucę..jakiegoś majątku nie kosztowały , kupowałam w Lerła . Buziole

Ps. Lampy massive manchattan..są różnej wysokości.. Przód metal , boki biały plastik , przez Noego prześwituje światło cudnie rozproszone....

allleee klimatycznie
romantycznie
gierczusia 15:47, 22 lip 2014

GosiaJoanna napisał(a)
Rabata klonowa piękna My ciagle na RODOS siedzimy (rodzinne ogródki działkowe ogrodzone siatką )moze eMuś też nas na jakieś wakacyje zabierze Buziole

Gosiu .. Opułam ekran .. Przeca Wy tam macie wczasy na miejscu..gdzie tu jechać a przede wszytskim po co ??.. Upał wszędzie dokładnie ten sam ,a własna wanna ..tylko jedna .. Ja się też zastanawiam po jakiego pierona ja do tego Egipta jadę , skoro temperatury tu i tam są prawie jednakowe

Tak se myślę , ze to touroperatorzy podpłacają meteorologów ,żeby baniato przewidywali bo jak jest prognoza zę będzie lało w wakacje , to ludziska szturmują biura podróży , by gdzieś choć chwile kości sterane wygrzać ..gdyby zapowiedzieli ,że przez całe lato bedzie patelnia , to by ludziska ( w tym jo ) rzucili sie do marketów baseny wieeelkie kupować, albo mudżina wynająć , coby nas wachlował

Fajnie ,ze sie lampa podoba.. Nie widziałaś jej wcześniej ??

Ściskam
gierczusia 15:51, 22 lip 2014

Ozz napisał(a)
Lampa - obłędna! Będę szukać i może se sprawię - i bez obrażania się, że zgapiana Dzięki!

Ale Kochana .. Zgapiaj ile wlezie .. Będzie to dla mnie komplement , bo pozostanie mi resztka nadziei ,że jeszcze ciut gustu mam i co wybrałam to innym też się podoba

A poza tym..jak może kiedyś tam uda mi sie do Ciebie zawitać ,to sie poczuję prawie jak u siebie ..
nicol21 16:19, 22 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Na szybciora tylko lampę wrzucę..jakiegoś majątku nie kosztowały , kupowałam w Lerła . Buziole

Ps. Lampy massive manchattan..są różnej wysokości.. Przód metal , boki biały plastik , przez niego prześwituje światło cudnie rozproszone....

Edycja: ależ ta autokorekta płata mi psikusy .. Teraz z niego zrobiła mi Noego

OOo świetne są! szkoda że u mnie takiej nie wstawie, ale u Ciebie przy ogrodzeniu prezentuje się miodzio!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
gierczusia 16:41, 22 lip 2014

ewsyg napisał(a)
Elu mnie też by powaliło

Ewka .. Tam tych liniowych zagonów było całkiem sporo..i na dodatek dlugieeeeee..feria barw trudna do opisania
gierczusia 16:43, 22 lip 2014

nicol21 napisał(a)

OOo świetne są! szkoda że u mnie takiej nie wstawie, ale u Ciebie przy ogrodzeniu prezentuje się miodzio!

Hmmm , noo myśl .. U mnie stoi przy płocie ,ale Dominika ma je skomponowane w rabaty..zobacz

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1067-ogrod-dominiki?page=232

gierczusia 17:14, 22 lip 2014

Mój klonik niestety się rozchorował.... Sprzedawca mnie lojalnie uprzedzał ,że one często na to chorują..jakiś paskudny grzyb , od nazwy to nawet jęzora sobie można połamać ... Dzięki Boguodali nawet nazwę środka , który na to paskudztwo działa..dla wszystkich zainteresowanych ..to Falcon..

Dawali liście do badania , więc to sprawdzone

Zobaczcie jakie liściory się u mnie pojawiły..wszytsko oberwałam , Falcona zakupiłam

Ozz 17:32, 22 lip 2014

No ja zapraszam, zapraszam