Odpowiadam u Ciebie- nie mam jeszcze wątku, bo niewiele mam do pokazania w ogrodzie. Za to innych zajęć duuużo i nie wiem czy ogarnę swój wątek....
Na razie u Was buszuję z przyjemnością- nikt nie wygania
Kasiu ... Każdy z nas kiedyś zaczynał..lepiej lub gorzej .. Ale uwierz, w każdym prawie wątku przewijają się słowa: "to było przed ogrodowiskiem..gdybym weszła wcześniej to by.... (i tu rozwija sie mysl ogrodnicza..).." A wiec zachęcam gorąco....i trudno mi uwierzyć ,że nie masz co pokazać , bo na bank jest wiele innych zachwycających rzeczy oprócz tych powalających jeżówek ( nawet sobie nazwę zapiasałam : southern belle ) tak wiec myśl intensywnie .. Na bank ogarniesz
Niestety z krwawnikami nie miałam do czynienia, co nie znaczy, że nie zacznę....bo słyszłam, że długo kwitną, a u mnie kolor też potrzebny...no z neta też bym nie ryzykowała z kolorem, ale raczej popytała na forum, może jakaś Dobra Dusza ma w większej ilości i zechce siem podzielić....ja się po sąsiedzku spytam, ale wątpliwa sprawa, bo mi się w oczy nie rzuciły, ale będę miała na uwadze...
...skalnicę tez mam i moja jest własnie czerwona, taka mmi się najbardziej podobała