Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 20:43, 22 lip 2014

JulkAd napisał(a)

No to ja proszem foto tych 3...niech siem napatrzę na razie

Mówisz - masz
Duża ..

Mała ..

Mała bez światła

JulkAd 21:08, 22 lip 2014

Dzięki napasłam swoje oczy...ja muszę o swoim tarasie też pomyśleć
BusyBee 22:08, 22 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Kasiu ... Każdy z nas kiedyś zaczynał..lepiej lub gorzej .. Ale uwierz, w każdym prawie wątku przewijają się słowa: "to było przed ogrodowiskiem..gdybym weszła wcześniej to by.... (i tu rozwija sie mysl ogrodnicza..).." A wiec zachęcam gorąco....i trudno mi uwierzyć ,że nie masz co pokazać , bo na bank jest wiele innych zachwycających rzeczy oprócz tych powalających jeżówek ( nawet sobie nazwę zapiasałam : southern belle ) tak wiec myśl intensywnie .. Na bank ogarniesz

Buziaki

Dzięki Gierczusiu za wsparcie niewątpliwie jestem pod ogromnym wpływem Ogrodowiska, jak większość z nas
Kindzia 22:21, 22 lip 2014

No i mój krimsonek takie samiutkie piegi ma...paskudnik jeden się rozchorował. Nie miałam Falcona, na razie Dithane musi mu wystarczyć. Ale se kupie i za tydzień dostanie odpowiednie lekarstwo.

Dzięki Gierczuś
eliza3 22:59, 22 lip 2014

Eluś, pozdrawiam Cię serdecznie i buziaki przesyłam.
Ostatnio troszkę rzadziej bywam, więc wybacz, że nie jestem na bieżąco, ale nie zapominam
Buźka.
Mala_Mi 23:14, 22 lip 2014

W końcu przywlekłam sie obejrzeć klona... a gratuluję aparatu co robi fajne foty nocą..
Z klona będzie pani zadowolona, ale dobry sekator pod choinkę zamówić... będziesz ciąć. Mocno i co roku...... a resztę to chyba zimą nadrobię Buuuuuuuuuuuuuuuuu
Kasya 15:39, 23 lip 2014

przesylka doszla wlasnie, dziekuje !!!
listonosz sobie poradzil z bramą i powiesil torbę na ogrodzeniu

w przesylce 2 hostki ? i adnotacja ze przesylka rozklejona z powodu rozmoknięcia

ide sadzic
gierczusia 16:48, 23 lip 2014

JulkAd napisał(a)
Dzięki napasłam swoje oczy...ja muszę o swoim tarasie też pomyśleć

Myśl Kochana myśl ..

Najważniejsze ,że oczęta napasione , a lampy nie zając
gierczusia 16:52, 23 lip 2014

BusyBee napisał(a)

Dzięki Gierczusiu za wsparcie niewątpliwie jestem pod ogromnym wpływem Ogrodowiska, jak większość z nas

Ależ cała przyjemność po mojej stronie Kasiu ..

Im bardziej jesteś " pod wpływem " tym szybciej wątek zakładaj..bo wieszzz , 100 głów to nie jedna..zawsze ktoś coś fajnego podsunie , na co człek sam nie wpadnie....a założenie wątku, to 5 minut .. 5 min które niewątpliwie rozpoczną nowy etap w Twoim życiu ( nie tylko ogrodowym )

Ściskam
gierczusia 16:55, 23 lip 2014

Kindzia napisał(a)
No i mój krimsonek takie samiutkie piegi ma...paskudnik jeden się rozchorował. Nie miałam Falcona, na razie Dithane musi mu wystarczyć. Ale se kupie i za tydzień dostanie odpowiednie lekarstwo.

Dzięki Gierczuś

Ja go walnęłam Topsinem , a Falcona zamówiłam z Gdańska..u nas nie było ,a w drugim sklepie , gdzie zobaczyłam pusty regał , to sie wkurzyłam i necikiem zamówiłam

Oni u kulasa dawali liście do badania ,żeby sprawdzić co najlepiej zadziała.. Fajnie ,ze mnie ten sprzedawca poinformował ..lubię takich uczciwych

Na zdrowie