Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

stychaz 19:15, 22 wrz 2014

gierczusia napisał(a)
Muszę się Wam wytłumaczyć...no moźe nie muszę , ale kcem.. Ilość chróbsk i inkszych zdrowotnych przepadłosci , które ostatnimi czasy nawiedziły mnie i moich najbliższych przekracza wszelkie dopuszczalne normy....etap marudzenia mam już za sobą , ale wyrabiam z trudem... Tak wiec proszę bardzo o wyrozumiałość..jak to wszystko ogarnę to wrócę na pełny etat

Bardzo Wam dziękuję za wyrazy troski , które były bardzo miłe i wiele razy mi bardzo pomogły..buziaki i uściski gorące dla Was

Trzymam kciuki, żeby było dobrze
ka1sia 19:24, 22 wrz 2014

Elusia, nie daj się! Trzymam kciuki, żeby to złe już sobie poszło. Pozdrawiam Cię cieplutko
BusyBee 19:47, 22 wrz 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Do spółki nam Jesteś potrzebna ponieważ najlepiej umiesz rachować

O skoku sporo było u mnie- nam po prostu potrzebna kasa na rośliny...resztę wyjaśniła Ci Gosia...

Cieszę się, że już jesteś.... duuuużo zdrówka
gierczusia 19:52, 22 wrz 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Do spółki nam Jesteś potrzebna ponieważ najlepiej umiesz rachować

Ja z Wami ffffszędzie .. Nawet na koniec świata.. Wyrachuję Wam do trzeba a nawet jeszcze wiecej
ewsyg 20:09, 22 wrz 2014

Ale czaderskie

Kupuję ten pomysł
Juzia 21:29, 22 wrz 2014

Wysyłam pozytywne fluidy... tylko dobrze wykorzystaj, bo to moje ostatnie!

baraga1904 21:39, 22 wrz 2014

...Eluś...zdrowia życzę... trzymaj się ciepło...
JulkAd 21:47, 22 wrz 2014

gierczusia napisał(a)
Muszę się Wam wytłumaczyć...no moźe nie muszę , ale kcem.. Ilość chróbsk i inkszych zdrowotnych przepadłosci , które ostatnimi czasy nawiedziły mnie i moich najbliższych przekracza wszelkie dopuszczalne normy....etap marudzenia mam już za sobą , ale wyrabiam z trudem... Tak wiec proszę bardzo o wyrozumiałość..jak to wszystko ogarnę to wrócę na pełny etat

Bardzo Wam dziękuję za wyrazy troski , które były bardzo miłe i wiele razy mi bardzo pomogły..buziaki i uściski gorące dla Was

Ela nie daj siem przeciwnościom...na przekór wszystkiemu ciesz się...w przyszłym tygodniu to nawet ciepełko nam niezłe zapowiadają....to trzeba jak najszybciej choróbska i inne kłopotki odgonić...

Buziolki i mocne uściski zostawiam....ale takie naprawdę mocne
gierczusia 19:40, 23 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

Ela nie daj siem przeciwnościom...na przekór wszystkiemu ciesz się...w przyszłym tygodniu to nawet ciepełko nam niezłe zapowiadają....to trzeba jak najszybciej choróbska i inne kłopotki odgonić...

Buziolki i mocne uściski zostawiam....ale takie naprawdę mocne

W choróbska , operacji inksze " atrakcje " jest niestety kilku bliskich mi członków rodzinki zaangażowanych .. A ja tak mam ,że bardzo to wszytsko we mnie siedzi...musi się to wszystko dobrze pokończyc to wtedy jakoś stanę na nogi...

Zmiażdżona od mocnego uścisku ale z bananem na ryjoku buziole ślę
gierczusia 19:41, 23 wrz 2014

baraga1904 napisał(a)
...Eluś...zdrowia życzę... trzymaj się ciepło...

Agusiu .. Dziękuję bardzo