Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 19:43, 23 wrz 2014

Juzia_G napisał(a)
Wysyłam pozytywne fluidy... tylko dobrze wykorzystaj, bo to moje ostatnie!

Juzinko .. Ty mnie nie moźesz oddać ostatnich fluidow..nooźeszzz Ty.....możemy fluidy ewentualńie podzielić po połowie ja w ułamkach dobra jezdem
gierczusia 19:48, 23 wrz 2014

ewsyg napisał(a)
Ale czaderskie

Kupuję ten pomysł

Ewusia .. Moźe jeszcze się wstrzymaj.... Wyglada ślicznie , to prawda.... Taka dyndająca szklana kula.. Ale póki co..żadna sikorka jeszcze do niej nie wlazła...a jak to ma byc atrapa , to chyba......dam znać , jak sikorki się odważą i zaakceptują pomysła . Ale bardzo sie cieszę ,ze sie podoba .. Mnie by sie marzyło kilka takich kul na terenie ogródka..widok pewnie bylby boski ..ale bez korzystających z nich sikorek to straci cały urok , przynajmniej dla mnie ..a może zaryzykuj .. Może Twoje sikorki maja bardziej rozwinięta zyłkę awanturniczą i akurat wlezą ??.. Bo moźe moje to jakieś cykory ??

Ściskam
gierczusia 19:53, 23 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

O skoku sporo było u mnie- nam po prostu potrzebna kasa na rośliny...resztę wyjaśniła Ci Gosia...

Cieszę się, że już jesteś.... duuuużo zdrówka

Achhhh..to napada na bank zrobic trza .. A tak na poważnie...ja tak sobie ostatnio myślałam ,czy gdybym mogła sobie wziąc projaktanta + wykonanie to czy bym chciała??i wiesz??nie chciałabym??bo ta radocha sadzenia ( nawet po mojemu ) jest dla mnie bezcenna ... Wiec zamiast myślec o napadzie na bank , to sie cieszcie ,że Wam się przyjemnosci rozkładają w czasie

Za życzonka zdrówka dziękuję bardzo..ojjj przydają sie , przydają ....

Ściskam mocno
gierczusia 19:53, 23 wrz 2014

stychaz napisał(a)

Trzymam kciuki, żeby było dobrze

Dzięki Justyś
stychaz 19:55, 23 wrz 2014

gierczusia napisał(a)

Ewusia .. Moźe jeszcze się wstrzymaj.... Wyglada ślicznie , to prawda.... Taka dyndająca szklana kula.. Ale póki co..żadna sikorka jeszcze do niej nie wlazła...a jak to ma byc atrapa , to chyba......dam znać , jak sikorki się odważą i zaakceptują pomysła . Ale bardzo sie cieszę ,ze sie podoba .. Mnie by sie marzyło kilka takich kul na terenie ogródka..widok pewnie bylby boski ..ale bez korzystających z nich sikorek to straci cały urok , przynajmniej dla mnie ..a może zaryzykuj .. Może Twoje sikorki maja bardziej rozwinięta zyłkę awanturniczą i akurat wlezą ??.. Bo moźe moje to jakieś cykory ??

Ściskam

Elu ja myślę, że to jest kwestia czasu - jak im głód do brzuszków zajrzy, to designerski karmnik pokochają.
Przesyłam buziaki
gierczusia 19:55, 23 wrz 2014

ka1sia napisał(a)
Elusia, nie daj się! Trzymam kciuki, żeby to złe już sobie poszło. Pozdrawiam Cię cieplutko

Dzięki Kasieńko .. Bedem walczyć jak lefffff
boguslawa_ma... 19:57, 23 wrz 2014

Byłam dziś u mnie w szkółce ale nic ciekawego ,kupiłam trawkę red -baran
małą ostatnią,były żurawki po 16 zł tez małe jak na te pieniądze,bez nazwy.
Kule buksikowe po 300zł i po 120 ale tylko czubki przycięte,nie na moją kieszeń.
A zobacz jakiego klonika w tessko kupiłam.
Sebek 20:01, 23 wrz 2014

Milka napisał(a)
Też tę tojeść uwielbiam, dostałąm od Justyny, cudowna jest

Racja, tylko wodę potrzebuje i nic więcej No i przestrzeń, duuuzo przestrzeni
Ja też fan tej rośliny jakby co
U mnie jako chwast rośnie taka zwykła, zielona - ale nie pozbywam się jej - do pewnego momentu

Pozdrawiam Elu
lojalna_ 20:07, 23 wrz 2014

Jestes serduszko nasze trzymam silnie kciuki za lepszy i przychylniejszy los teraz juz bedzie tylko lepiej
gierczusia 20:11, 23 wrz 2014

stychaz napisał(a)

Elu ja myślę, że to jest kwestia czasu - jak im głód do brzuszków zajrzy, to designerski karmnik pokochają.
Przesyłam buziaki

Bardzo bym chciała ,żeby tak było .. Bo karmnik efektowny a cena śmiesznie niska..gdyby jeszcze im przypadł do gustu to bym była w siódmym niebie

Odbuziowywuję moooocno