Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 18:51, 24 wrz 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Eluś tylko u Ciebie łysole miłość wyznają Buziaki

Gosiu .. Ja tam bym wolała ,żeby mi miłość wyznawały na odległość .. Z poza mojego ogrodu a juź o miłości do moich host to juź nie wspomnę

To ewidentnie jakieś ekshibicjonistyczne lysole

Buziole
gierczusia 18:54, 24 wrz 2014

AsiaK_Z napisał(a)

Dzień dobry
To ci łysole, ale w sumie w ramach przeprosin takie serducho. Liczy się gest A może jednak to nie jest serducho tylko plan nowych rabat?

U mnie słonecznie, ale zimno brrrrrrr
Miłego dnia

Pan Bóczku broń nowych rabat .. Jeszcze poprzednich "nowych " nie skończyłam ..nawet gdyby mi po polskiemu bez żadnego błędu napisały o tych nowych nasadzeniach , to nie ma mowy !!

U mnie też ziiimnoooo, ale te słonko nawet tą piździawicę m zrekompensowało ..

Również miłego choć tym razem chyba wieczora

Ściskam
gierczusia 18:56, 24 wrz 2014

noemi napisał(a)

Elu , a co jeszcze siedzi w tej donicy , oprócz rubrum, rozchodnik ? bo to mnie się bardzo podoba … rubrum mam trzy … a ta pralnia to jest z oknem ?

Tak Madziu .. Rozchodnik

Cieszę się jak się podoba

Rozumię ,źe będziesz walczyć o rubrum .....no jak masz trzy , to rzeczywiście szkoda by było....pralnia z oknem, ale nie ogrzewana..
EPODLAS 19:46, 24 wrz 2014

Podziwiam serducho, ale i lustro. Jakoś je przeoczyłam u ciebie. U mnie dziś było słonecznie, ale zimno. Niestety jesień już się rozpoczełą
Kasya 19:52, 24 wrz 2014

gierczusia napisał(a)

fajnie w tej doniczce bo rozchodnik wydaje sie zoltawy
do tej trawki jakies intensywniejsze zolcie tez by super wygladały

lojalna_ 19:53, 24 wrz 2014

Ty juz byłas u mnie a ja nawet pytan nie zdazyłam zadac haha ale pytania padały wczoraj przez noc przemyslałam i zdecydowałam. Goczałkowic w takim ekspresie dzien za dniem to chyba nikt nie zaliczył

Serducho lustrzane haha niezłą wyobraznie masz tak widze cos tam widze buziolki
BusyBee 20:29, 24 wrz 2014

AsiaK_Z napisał(a)

Dzień dobry
To ci łysole, ale w sumie w ramach przeprosin takie serducho. Liczy się gest A może jednak to nie jest serducho tylko plan nowych rabat?

No uśmiałam się
...po pierwsze primo... minęła chwila zanim załapałam co za łysole>>>
...po drugie primo...że to niby serducho w przeprosinach... takie zmślne som?...
...a po trzecie primo...może to jednak plan nowej rabaty....HI HI HI
JulkAd 20:46, 24 wrz 2014

gierczusia napisał(a)

Juleczko .. Ja bym Ci nieba przychyliła , ale nasion ni mam ... Po prostu dlatego ,że to zdjęcie jest sprzed 2 lat..i w ubiegłą zimę trochę za barrrrrdzo rubrum przymroziłam ..nagły wielki przymrozek był i odejszła do krainy wiecznych łowów

I też nie wiem , tak ogólnie jak te nasiona zbierać....bo hameln mam i to wiiieeelką ale jak się do tych ewentualnych nasion zabrać to bladego pojęcia ni mom

Ściskaj mnię moooocno , bo ja to uwielbiam
buziole

No fiesz?...jak mogłaś rubruma na drugi świat odprawić?...zaczynam się Ciebie bać....Mudzin trup...skok na kasę, teraz nieboszczyk rubrum...no nic tylko Bandita z Ciebie

....ale tak poważnie....ja mam rozplenicę(nazwy nie znam)....i na końcach szczotek ma kłaczki, czy to są nasionka?...ja nie fiem, ale może posieję jak przemarzną?, albo teraz kilka zbiorę?...będziem eksperymentować...o nasiona rubrum się nie martw Irenka ma to tez może spróbuje wysiać

Buziol, uściśk, buziol, uścisk
Madzenka 08:51, 25 wrz 2014

Super się prezentuje ta Twoja własna rubrum z rozchodnikiem.
gierczusia 18:11, 26 wrz 2014

EPODLAS napisał(a)
Podziwiam serducho, ale i lustro. Jakoś je przeoczyłam u ciebie. U mnie dziś było słonecznie, ale zimno. Niestety jesień już się rozpoczełą

Bożenko .. To lustro tio jest chyba serce ogrodu .. Jest naprawdę zjawiskowe i polecam je każdemu .. Bo wiesz..jak ja upchnęłam w mikro to i w dużym sie miejsce na lustro znajdzie .. Ńic nie szkodzi ,że przeoczyłaś..jest tyle pięknych ogrodów ,że nie zawsze da sie wszystko ogarnąć.. U mnie też zimno niestety... pierwsze skrobanie szyb w aucie juz zaliczone

Pozdrowionka