Pan Bóczku broń nowych rabat .. Jeszcze poprzednich "nowych " nie skończyłam ..nawet gdyby mi po polskiemu bez żadnego błędu napisały o tych nowych nasadzeniach , to nie ma mowy !!
U mnie też ziiimnoooo, ale te słonko nawet tą piździawicę m zrekompensowało ..
Ty juz byłas u mnie a ja nawet pytan nie zdazyłam zadac haha ale pytania padały wczoraj przez noc przemyslałam i zdecydowałam. Goczałkowic w takim ekspresie dzien za dniem to chyba nikt nie zaliczył
Serducho lustrzane haha niezłą wyobraznie masz tak widze cos tam widze buziolki
No uśmiałam się
...po pierwsze primo... minęła chwila zanim załapałam co za łysole>>>
...po drugie primo...że to niby serducho w przeprosinach... takie zmślne som?...
...a po trzecie primo...może to jednak plan nowej rabaty....HI HI HI
No fiesz?...jak mogłaś rubruma na drugi świat odprawić?...zaczynam się Ciebie bać....Mudzin trup...skok na kasę, teraz nieboszczyk rubrum...no nic tylko Bandita z Ciebie
....ale tak poważnie....ja mam rozplenicę(nazwy nie znam)....i na końcach szczotek ma kłaczki, czy to są nasionka?...ja nie fiem, ale może posieję jak przemarzną?, albo teraz kilka zbiorę?...będziem eksperymentować...o nasiona rubrum się nie martw Irenka ma to tez może spróbuje wysiać
Bożenko .. To lustro tio jest chyba serce ogrodu .. Jest naprawdę zjawiskowe i polecam je każdemu .. Bo wiesz..jak ja upchnęłam w mikro to i w dużym sie miejsce na lustro znajdzie .. Ńic nie szkodzi ,że przeoczyłaś..jest tyle pięknych ogrodów ,że nie zawsze da sie wszystko ogarnąć.. U mnie też zimno niestety... pierwsze skrobanie szyb w aucie juz zaliczone