Jak ja to lubię, zaglądam a tu 12 postów do poczytania
Ściskam mooooooooooooooooooooooooocno... ja dzisiaj na FB zakomunikowałam znajomym że sezon na cieple skarpety i gorąca czekoladę uważam za otwarty
U mnie zimno i ponuro a jak u Ciebie?
Ona rzeczywiście niekłoptliwa .. Żeby wszytskie rośliny tak mało kaprysiły..echhhhh..i że też u mnie samo jakieś paskudztwo za potem rośnie .. Nawet wrotycz nie chce .. Zrobiłam gnojówkę własnie , wiec jak bym zniknęła na dobre to przyjedżcie zwłok szukać , bo to znaczy ,że z powodu obłąkana posmrodowego sąsiedzi mnie zaciukali
Rownież pozdrawiam Sebek .. To jak ..?? Wnet Katowice łelkamtu ??
Mówisz ,że juszzzz 12 ??... Noo ładnie cieszę się ,że Ci mogłam sprawić troszkę przyjemności
Za ściskanko dziękuję bardzo .. Ledwo tchu dobyłam
U mnie też ..kominek .. Jest naprawdę zimno..wieje , leje i co ino .. Ale gorąca czekolada..hmmmm .mniammmm .. Przywiozłam z przedostatniej wojaży owoc kakaowca ( zdaje się ,że to się tak nazywało kakao z tego jest zupełnie dziwaczne i inne ńiź się spodziewałam .. I nie wiem czy bym się zamieniła na klasyczne ulubione holenderskie .. A takie z prawdziwej czekolady lubisz ??
Asiu .. Witaj .. Buszowałas mówisz ??.. A to ja siem cieszem wprawdzie u mnie zgubić się zbytnio nie można wiec i buszowanie idzie raz dwa , ale rozgość się..kawusię Ci zrobię albo herbatkę ??? Co wolisz ??
Oczęta już dobrze , dziękuję bardzo.. A zwierzaki różnorakie ?? ajjj uwielbiamy..do tego stopnia ,że kiedy moj syn 14 lat ,żeby nie było oglądał master szefa i kobita opowiadała ,że straszyła ośmiornicę przed zabiciem jej to on był cały smutny .. Ottt..
Napisałam Irenko , zgodnie z prośbą .. Bardzo przepraszam ,że tak długo to trwało.
Napiszę i tu u siebie ,bo może komu sie przyda
z przechowywaniem rozplenicy rubrum nie było większego problemu..poczekałam aż się trochę przymrozi...trochę.. Więc jak liście zbrązowiały to ja ją do zimnej mojej pralni..temp ok 15 st..podlewałam normalnie , przycięłam ja na 10 cm i ona wypuściła nowe listki ..jak zaczęło świecić słońce to ja przestawiłam tak w lutym koło okna balkonowego i już wtedy było jej całkiem dobrze a szaleć zaczęła w maju jak wyszła do ogrodu cały czas w donicy...
Wiec nie ma sie czego bać .. A jest piękna ,że hoho
Odpowiem Ci cytując pewną sentencje znalezioną dzisiejszego dnia w necie " NIE MOŻESZ KUPIĆ SZCZĘŚCIA ALE MOŻESZ KUPIĆ CZEKOLADĘ A TO W SUMIE TO SAMO...PRAWDA? "