Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 19:06, 10 sie 2015

Enya73 napisał(a)
Jak tam remoncik postępuje? Miejsce na leżaczku trzymasz dla mnie?
Pozdrawiam serdecznie

Noooo muszę przyznać,źe postępuje choć my już ledwo żyjemy miejsce na leżaczku masz zarezerwowane może wpadniecie kiedyś na kawkę wieczorną w tygodniu ???
gierczusia 19:08, 10 sie 2015

boguslawa_madejska napisał(a)
W taki upał,a ty tak ciężko pracujesz?
Pozdrawiam

Boguuusiuuuu jak dawno Cię nie było.... Ale fajnie ,źe zaglądasz drewutnia była bliska zawalenia , stad ten " idiotyczny " pomysł remontu....

Buziole
gierczusia 19:09, 10 sie 2015

Kacha123 napisał(a)
Żyjesz pracusiu? Dzisiaj to już upał dał do wiwatu!

Jak to sie mówi : ostatnie podrygi zdychającej ostrygi ... A mam wrażenie ,że z temperaturami coraz gorzej .. A my tacy zabiegani ,ze basenu nie ma kiedy i jak wypakować ajjjjjjj
gierczusia 19:13, 10 sie 2015

Sebek napisał(a)

Oj tam, było przyjemnie
Elaaa, nie żeby coś, ale lepiej będzie jak Ty tą książkę będziesz czytać jednak w domu Bo trochę ciepło na zewnątrz

Sebek no przeca kąpielówek nie zabrałeś do Kaśki czyli było " przyjemnie " ale nie " boskoprzyjemnie ".. Już widzę oczyma duszy taką ogrodowiskową imprezkę na basenie
A w drewutni rankiem cień i chłód ..serio , jest całkiem fajnie jak na te wariackie temperatury
gierczusia 19:17, 10 sie 2015

GosiaJoanna napisał(a)
Fajna ta nowa drewutnia mam nadzieje że legowisko Zuzy zostało
P.s. mam opulchlaki zjadaja mi łubin, zabilam już 7 małych sztuk. Jutro wrortczem podleję :/

Legowisko Zuzy nie zostało namierzone i tym samym zdemolowane..może jest pod częścią sąsiada...sama nie wiem ale Zuza jest widziałam się z nią wczoraj wieczorem. Moze gdzieś siedzi pod ziemią z powodu tych nieludzkich i chyba niejaszczurowych temperatur

Opuchlaki ooo matuluuuuu..nie chcesz wywalić łubinu ????? Bo moźe to by było najrozsądniejsze ???? Ja w każdym razie , gdybym wiedziała o opuchlakach tym co teraz to bym wywaliła ta irgę opuchlakotransportową na samym początku. Teraz już jest za póżno ...wrotycz działa podobno tylko na larwy więc miej się na baczności... Ajjjjjjj...Gosiu..katastroffffa
Kindzia 19:20, 10 sie 2015

Matko...opuchlaki...dopiero o nich czytałam u Madżena...w różach!!!
Kasya 19:48, 10 sie 2015

gierczusia napisał(a)

no i fajnie...tylko czy ławeczka wygodna ?
nicol21 20:57, 10 sie 2015

Podoba mi sie ze na dachu drewutni rosliny posadziliscie razem z kamieniami fajna ta drewutnia Wam wyszla.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
JulkAd 22:09, 10 sie 2015

Kindzia napisał(a)
Matko...opuchlaki...dopiero o nich czytałam u Madżena...w różach!!!

W ròżach??? No to mogę podejrzewać, że żeruje pod moją Louiską....idę sprawdzić.
GosiaJoanna 22:14, 10 sie 2015

gierczusia napisał(a)

Legowisko Zuzy nie zostało namierzone i tym samym zdemolowane..może jest pod częścią sąsiada...sama nie wiem ale Zuza jest widziałam się z nią wczoraj wieczorem. Moze gdzieś siedzi pod ziemią z powodu tych nieludzkich i chyba niejaszczurowych temperatur

Opuchlaki ooo matuluuuuu..nie chcesz wywalić łubinu ????? Bo moźe to by było najrozsądniejsze ???? Ja w każdym razie , gdybym wiedziała o opuchlakach tym co teraz to bym wywaliła ta irgę opuchlakotransportową na samym początku. Teraz już jest za póżno ...wrotycz działa podobno tylko na larwy więc miej się na baczności... Ajjjjjjj...Gosiu..katastroffffa

Poki co doroslych brak osobnikow wrorycz podlany łubin moge wywalić ale czy nie polezie to dziadostwo na inne roslinki....co robic