Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 18:50, 19 wrz 2015

Nikita napisał(a)
Elu, macham tylko i uciekam dalej....

Aaaa, ta BOBO to raczej taki karzełek wśród hortensji...maksymalnie dorasta do 70-80 cm.

Buziaki.

Hej Nikitko ja widzę ,że ostatnio wszyscy jakoś zagonieni...ajjjjjj..i też tak mam niestety luźnego czasu jak na lekarstwo

Myślałam o bobo , ponieważ mam rabatę o szerokości...uwaga..nie padać z wrażenia ... 60 cm stąd pełnowymiarowa hortensja , to by mi chyba nie weszła wiem ,że mam zaszczytny tytuł miszcza upychania ale źeby aż tak..to chyba nie
Stad padło na bobo, a skończyło się little lime .. Bo podobno...ciut większa
gierczusia 18:51, 19 wrz 2015

Katkak napisał(a)

Tak, kwitnie na jednorocznych. Wysokość 70-90cm.

Dzięki Kasiu
gierczusia 18:56, 19 wrz 2015

Melduję ,źe rano chwycił mnie nerw i był tym bardziej skuteczny ,źe chata wolna i można jechać gdzie oczy poniosą bez konsultacji z kimkolwiek
Tak więc..zapakowałam się , rzut oka na mapę i pojechałam do siedziby głównej futuregardens 50 parę kilometrów dobra tam jest..łooo matulu a ja pojechałam ..nooo wiecie po co

A po powrocie...do łopaty
Był tak...nie wiem co się stało z tą mozgą..przez parę lat była śliczna a teraz od ubiegłego...taki paskudny badyl
A więc..był tak

Potem przyjechała dostawa

Tej roboty juz nie obfociłam bo wyglądałam , jak nie przymierzając wieprzek
A teraz jest tak

Mixtoorka 19:23, 19 wrz 2015

Ooooo jak teraz cudnie!
AsiaK_Z 20:34, 19 wrz 2015

Łoooo matulu. Wyszło cacy . Elu 5+ albo 6
Kacha123 20:38, 19 wrz 2015

Nie zniesłaś! I super, teraz jest git!
Kasik 20:42, 19 wrz 2015

I u Ciebie Elunia rewolucja? My dzisiaj z Grzesiem razem działaliśmy No i fajnie- musi się coś dziać, jeśli w malutkim ogrodzie coś wypada, to tylko po to by zasadzić coś nowego.

Dzisiejszy "Rok w ogrodzie" właśnie był o kwiatach jesieni i Twoja hortka little lime była zachwalana- myślę, że to dobry wybór. No i te trawki dadzą lekkości i będzie cudnie.

Buziol
KasiaW76 20:44, 19 wrz 2015

Zmiana tez super... jak roślinka nie chce rosnąć to siups i jest nowy zestaw
Katkak 21:19, 19 wrz 2015

Zmiana baaaaaaardzo udana . Rabata nabrała takiej subtelności i delikatności, ekstra . A ja dziś układałam dalej obrzeże z kostki i zła jestem na siebie, bo trawnik zryłam jak dzik, a i tak wyszło do doopy i poprawić w pn muszę. A miało być tak pięknie .
Anda 21:24, 19 wrz 2015

O, bardzo ładnie. Śliczna zmiana, bardzo mi się podoba
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies