Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

baraga1904 14:55, 19 maj 2014

...widziałm takie robaczki u siebie ale nie wiem czyt to to czy to co innego...takie zapinkalajace właśnie... qurcze trzeba miec oczy szeroko otwarte...buziam Eluś...
Kindzia 18:59, 19 maj 2014

Czyś Ty Kobito znowu przyspieszenia dostała??? Przyszłam se spokojnie Giardinkę oblukać...i co??? 10 stron szukałam!!! .... Znalazłam Piękna jest, faktycznie ślicznościowy krzewik pani wybrała (naszykowany był jak po niego przyjechałam, tylko na aprobatę czekał)...nie mogę na nią spokojnie patrzeć...mus mieć!!! A jeszcze jak zakwitnie!!!
Nie wiem, czy to skoczek...musi mieć od spodu takie białawe robalki...tu nie widzę...i musi się zaczynać od nerwu liścia. U Ciebie tego nie widzę...
Ja swoje róże, jak tylko pierwsze mszyce się pojawiają, opryskuję Confidorem...to długo działający środek. W zeszłym roku raz jeden starczył, mimo, że piszą, że chroni przez 21 dni. Działa też na skoczka. Nigdy go nie miałam...
Nie mogę się doczekać kwiatów!!! A wygląda na to, że zacznie, jak Ty na ekskursji będziesz...

Powiedz mi jeszcze GDZIE Ty tą magnolię od Bogdzi wsadzisz??? Ja Ci przywiozę, nawet trzy, jak Bogdzia da...tylko gdzie Ty ją Kobito posadzisz??? Przecież to duże rośnie...Jesteś rewelacyjna!!!

I nie pędź tak!!! Nie nadążam...
Kasya 20:56, 19 maj 2014

a jak tam malowanie ?

ja dzisiaj ledwo zyje, nawet fotek nie chcialo mi sie robic...
AniaDS 22:54, 19 maj 2014

Jak to jest, że ten kiścień tak pięknie wszędzie rośnie a u mnie wcale .
Co roku wygląda marniej.
Madzenka 06:35, 20 maj 2014

Ela zrób fotkę Luciano dla mnie, koniecznie!
gierczusia 17:12, 20 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Eluś nową twą miłość obglądnęłam Całkiem elegancki jegomość choć nie w moim typie Jeśli jednak taki drapieżny to braki w wyglądzie wybaczyć trza Buziak

Dzięki Boziu ,że nie w Twoim typie , bo byśmy musiały siem o niego bić ... Albo te zapasy w kiesielu ,fieszzzz

Ps.. Ja tam lubiem drapieżnych

Buziam
gierczusia 17:16, 20 maj 2014

Bogdzia napisał(a)
Zmęczona dziś jestem to mi sie zartowac nie chce ale sie z Waszych opowieści uśmiałam . Biegacz sam przyszedł czy go w lesie wytropiłas??

Cieszę się ,że Cię troszku rozweseliłam ...

Biegacz przyszedł sam.. .. Chciałam je łapać w lesie , ale doczytałam ,że jak one się zdenerwują do wytryskują taką palącą ciecz .. I tak sie zastanwiałam ,cos powiem leśniczemu , jak on mnie spotka w rękawicach gumowych do łokcia spacerujacą po lesie i podnoszącą coniektóre kamienie ... Ponieważ nic mądrego nie wymyśliłam, akcja " łapanie biegacza " została wstrzymana .. A tymczasem on dotarł sam

Buziak
gierczusia 17:18, 20 maj 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Kochana Jesteś :* :*

Buziaki będą potem ... Jak już dotrze

A ja też dziękuje bardzo wiesz za co
gierczusia 17:21, 20 maj 2014

Hogata napisał(a)

Aż sie wróciłam do zdjęcia, co by się lepiej przyjrzeć i przyjaciela zapamiętać, że ten robaczek ma żyć.
Bo w pierwszej chwili pomyślała znowu robal, a to robaczek kochany ...

Nooo dokładnie ... Robaczek kochany ..a jeśli zagłodzony , to kochany podwójnie ... Jak już widzisz takiego ,co zaczyna rozwijać prędkość światła kiedy chcesz go złapać , to znaczy ,że to on i możesz się cieszyć
gierczusia 17:23, 20 maj 2014

Madziarzeszow napisał(a)

Właśnie opuchlaczkami chciałam się podzielić
Na bez jestem chętna reszta na prv
Pozdrawiam

Madziu ... Ja Twoich opuchlaczków nie kcem .. Zatrzymaj je sobie Kofffana , co ja Cię bedem ograbiać .... Moje mi w zupełności wystarcza

O bzie przypomnij proszę , jak z Londynu wrócę.. Bom zaganiana teraz ..buziak