Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 22:01, 18 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)

Zrehabilotwoałaś się
Ja zapomniałam że tuż tuż przed cmoknięciami Elżuni jestes

Nooo , Ty też mi ją każesz całować ???

Tak mi to uciekło , bo już se w główce zakonotowałam, że fotki poszły i to dlatego
gierczusia 22:12, 18 maj 2014

Kasya napisał(a)

ta ? a ja jakos moglam pomalowac skrzyneczki na warzywniaczki

kiepska wymowka

Jak Tyś to zrobiła ???.. W garażu malowałaś czy co ??... Albo Cię te chmurzyska ominęły , albo malowałaś w kożuchu
gierczusia 22:20, 18 maj 2014

Dobra Dziewczynki .. Znikam ... Musę trochu ten mój Montewerest wyprasować ... Życzę Wam spokojnego tygodnia pełnego słońca .. I ani gramusia deszczu

Bloblanoc
malgorzata_s... 22:20, 18 maj 2014

Eluś nową twą miłość obglądnęłam Całkiem elegancki jegomość choć nie w moim typie Jeśli jednak taki drapieżny to braki w wyglądzie wybaczyć trza Buziak
Bogdzia 23:00, 18 maj 2014

Zmęczona dziś jestem to mi sie zartowac nie chce ale sie z Waszych opowieści uśmiałam . Biegacz sam przyszedł czy go w lesie wytropiłas??
GosiaJoanna 07:03, 19 maj 2014

gierczusia napisał(a)

Nooo dobra .. Dla Ciebieto nawet to babsko ucałuję ... Ale ja mnie wsadzą do ciupy za molestowanie królowej to mi będziesz paczki wysyłać

Wyślę Gośku po powrocie z Londka , oki ??.. Bo musze odpowiednich opakowań poszukać , a to łatwe nie bedzie

Kochana Jesteś :* :*

Hogata 08:26, 19 maj 2014

gierczusia napisał(a)

To masz powód do zadowolenia Madzenko ...Broń antyopuchlakowe gratis ... I to całkiem sympatyczna ....U mnie pojawiły się dopiero dziś . Wcześniej mimo bliskości lasu ,który jest ich naturalnym siedliskiem nie mogłam ich spotkać ..

One zżerają larwy i polują na dorosłe chrząszcze , bo to są drapieżniki w odróżnieniu do opuchlaków

Nieżle zapinkalają, co nie ??

Aż sie wróciłam do zdjęcia, co by się lepiej przyjrzeć i przyjaciela zapamiętać, że ten robaczek ma żyć.
Bo w pierwszej chwili pomyślała znowu robal, a to robaczek kochany ...
Madziarzeszow 08:30, 19 maj 2014

gierczusia napisał(a)

Madziu .. Mogę wysłać .. Jak lilia wodna od Bogdzi doszła , to co dopiero bez czarny .. Myśl i daj znać

A w kwestii doboru towarzystwa do mojego ogrodu to ja wybredna jezdem ... Biorę tylko klientów agresywnych .. szczególnie w stosunku do opuchlaczków

Właśnie opuchlaczkami chciałam się podzielić
Na bez jestem chętna reszta na prv
Pozdrawiam
stychaz 09:33, 19 maj 2014

gierczusia napisał(a)
Przed momentem chciałam wyekspediować synka za śmieciami ... Otwieram drzwi , patrzę ... A tu najbardziej oczekiwany gość jakiego tylko mogłam sobie wymarzyć

Przedstawiam : pan Biegacz Fioletowy .. Najulubieńsze menju na imprezy i na codzień : larwy i chrząszcze opuchlaków

Dziewczynki .. Ja go kofffam .. Złapałam gada i troskliwie zaniosłam na rabatę z różanecznikami ... A niech sobie smacznie poje

Ela proponuję - łap drugiego i zakładaj hodowlę - wróżę bardzo dochodowy biznes
Fajnie, że u Ciebie zagościł.
stychaz 14:49, 19 maj 2014

Zrobiłam poglądowe zdjęcia przyrostów cisowych - zapraszam